Joi, 12 Februarie 2009

1. Ce e de facut cu maidanezii? - Un sondaj ce vrea sa caute solutii la o problema super/mega/arhi dezbatuta. Oamenii au gasit insa doar un nou motiv ca sa se injure si sa se jigneasca. N-ai cu cine ba!

Comentarii Editie Speciala

2. Care este simbolul Craiovei? - Eu raman la parerea ca echipa de fotbal este simbolul care poate ajuta la promovarea orasului, in Romania si in afara ei.

Tags: , ,

4 Comentarii » la articolul “Doua din Editie Speciala”

  1. A.Faith says:

    eu propun sa fie luati de hingheri si daca in 3-5-7 zile nu-i adopta nimeni, atunci sa fie eutanasiati (in conditii bune, nu ca pana acum).

    iar daca sunt adoptati, sa se intocmeasca acte si sa li se puna o chestie d-aia pe ureche, sa stim pe cine tragem la raspundere daca ii gasim iar in strada.

    apropos de caini comunitari, duminica eram pe o banca langa Teatru si a trecut un copil pe langa mine. din spate a venit o haita de caine, care apare numai in weekend pe-acolo (traiasca baietii destepti care au inchis traficu’). l-au pus si jos si erau cat pe ce sa-l sfasie. norocul copilului aluia am fost eu si cativa trecatori, suficient de inspirati cat sa facem scandal sa-i speriem p-aia. colac peste pupaza, comunitarii spargeau seminte.

  2. Virgil says:

    Asta ar fi cea mai buna solutie, dar legea nu iti da voie sa-i eutanasiezi. Pana nu va fi modificata, nu exista nici o rezolvare pentru aceasta problema. E imposibil sa faci adaposturi pentru miile de caini din Craiova.

  3. nemo says:

    1: trebuie gasita o solutie, oricare ar fi ea, dar trebuie ca acesti caini sa dispara. Nu e normal sa ne fie teama sa mergem pe strada din cauza lor. Adaposturi suficiente pentru acesti caine este imposibil sa se faca. Necesita multi banii din banii publici. De eutanasiat, e o solutie cam radicala. Ce-ar fi sa fie stransi si vanduti la chinezi de exemplu ?

    2: Craiova are multe(sau poate nu chiar asa multe, dar are cateva) alte simboluri prin care sa fie promovata decat o echipa de fotbal care de ceva ani incoace este codasa. Sa nu ne legam de anii ei de glorie care s-au dus de mult si sunt doar o amintire. Sa ne gandim la promovare prin ceva actual, si ceva care sa fie de interes nu numai pentru microbisti.

  4. Virgil says:

    @nemo: 1. solutia cu chinezii am mai auzit-o, dar cred ca nici aia nu-i vor :D

    2. in franta, o singura persoana auzise de craiova. stia ca e o echipa de fotbal acolo, in rest nimic. crezi ca ii poti promova pe Mihai Vitezu si Marin Sorescu in strainatate?
    In Romania nu mai e nevoie de promovare, suntem deja cunoscuti ca tigani, mafioti si interlopi :)

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>