Luni, 16 Februarie 2009

In opinia mea, un hypermarket ar trebui sa reprezinte locul unde iti poti face cumparaturile intr-o maniera moderna, civilizata, si unde poti scapa de nesimtirea vanzatorilor de la magazinele de cartier. In afara de faptul ca gasesti tot ce te intereseaza intr-un singur loc, toate celelalte avantaje ale unui hypermarket sunt inexistente in Romania.

Angajatii, sunt la fel de nesimtiti ca si cei de la magazinele mici, asta cand reusesti sa gasesti unul care sa te ajute. La iesire, esti tratat ca un posibil hot. Te asteapta un angajat care trebuie sa verifice ce ai in carucior, pentru ca ei nu sunt in stare sa se foloseasca de camerele video pentru a identifica hotii.

Pe langa asta, parcarile hypermarketurilor s-au umplut de caini care latra masinile, oamenii, rascolesc cosurile de gunoi si se incaiera din cand in cand, asa…de distractie. Sunt convins ca daca as expune problema conducerii unui hypermarket, mi s-ar raspunde ca nu sunt cainii lor si ca nu au ce sa faca. Oricum, cred ca voi incerca.

METRO, este de departe locul unde gasesti cei mai multi caini. Eu am numarat 7 numai intr-un singur loc, dar mai erau si prin alte parti. Angajatii le dau de mancare, se joaca cu ei iar cainii se inmultesc de la luna la luna. Ce se va intampla daca, din pacate, un client va fi muscat de caini? Isi va asuma cineva raspunderea? Eu cred ca nu…


Caini METRO

Caini METRO

Tags: ,

15 Comentarii » la articolul “METRO, adapost pentru caini”

  1. Dan says:

    Doar niste catelusi :)

    Apropo, de ce nu faci sa se deschida imaginile in pagina ca tot inchid imaginea odata cu blogul?

  2. Virgil says:

    Dan, nu inteleg exact cum ai vrea sa se deschida poza. In locul articolului? Am vazut ca si tu deschizi pozele in fereastra noua…M-am prins, a fost o scapare la articolul asta :)

  3. A.Faith says:

    offtopic: recomand pluginul asta pentru poze.

    ontopic: n-ar strica un photowalk cu tema “cainii comunitari” in care sa fotografiem cat mai multi caini din Craiova. poate cu ocazia asta se trag si niste semnale de alarma la nivel mai inalt.

  4. Virgil says:

    off: mersi de plugin, o sa-l incerc.
    on: tu crezi ca problema nu e cunoscuta?? s-au tras o gramada de semnale de alarma si nu se face nimic. legea nu iti permite sa ii eutanasiezi iar bani pentru adaposturi “nu sunt”.

  5. Dan says:

    Eu nu inteleg tratamentele diferite aplicate uni maidanez si uni sobolan. De ce unul este exterminat fara probleme si altul este aparat.
    Inteleg sa ai grija de un hamster, nurca sau alte rase, dar sobolanul care are boli si mai stiu eu ce, trebuie extterminat.
    Inteleg sa cresti un caine de rasa sau nu, dar sa-l cresti, sa stea la tine in casa sau in curte. Dar nu sa stea pe strada cu o chestie in ureche si vezi doamne ca este in grija unei babe de la parterul blocului.
    Cainii care noaptea stau pe strada si merg in haita ar trebui sa aibe aceasi soarta ca sobolanii.

  6. Virgil says:

    Dan, sunt de acord cu tine, dar nu toti gandesc asa. Unii oameni nu inteleg ca animalele nu au ce cauta libere pe strazi.
    Ieri noapte nu reuseam sa adorm pentru era o galagie infernala facuta de caini.

  7. alleks says:

    Nu, lasa-i, sunt draguti si cuminti. Asa mi se spune mie de fiecare data cand imi expun parerile vizavi de acest subiect. La fel si la articolul de la mine pe aceeasi tema.
    Daca oamenii nu i-ar mai hrani, nu si-ar mai stabili teritorii si ar fi ceva mai bine.
    Dan, spune-i acelasi lucru si verisoarei tale. :)

  8. Virgil says:

    alleks am citit articolul tau, dar oricate articole am scrie nu putem schimba mentalitatea asa-zisilor “iubitori de animale”.
    Cainii vagabonzi sunt cuminti si nu musca pe nimeni fara sa fie provocati. Yeah right!

  9. A.Faith says:

    Mos Craciun exista si voi sunteti niste oameni rai! iar cainii comunitari sunt draguti.

  10. Virgil says:

    A.Faith, nu pot sa cred! L-ai cunoscut pe Mos Craciun ??
    Cainii comunitari rulz!

  11. A.Faith says:

    da :D un drogat, da-l dracu’ :))

  12. naughty_girl says:

    Da sigur. si am putea sa eutanasiem si oamenii cand umbla pe strada fara buletin, nu?
    ca pe sobolani.
    de asta e tara asta de cacat…oamenii o fac asa.

  13. Virgil says:

    naughty_girl, ce legatura are omul care umbla pe strada fara buletin cu cainii comunitari? in societate, oamenii care savarsesc infractiuni primesc o pedeapsa (mai mica sau mai mare). cainii care musca oamenii pe strada nu patesc nimic.

    nu ma intelege gresit, iubesc animalele si am avut de cand eram mic. Acum am un caine si un pisic care stau la mine in curte, NU pe strada!!!

  14. nemo says:

    si daca eutanasiem cainii comunitari, ce mai face baba de la parter? aa… stiu, se duce si sta mai mult la cozi, ca nu are ce face acasa :D

  15. Virgil says:

    nemo, eutanasiem si baba :D

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>