Joi, 4 Iunie 2009

Viziune

Demonstratie

Tags:

1 Comentariu » la articolul “Xbox 360 - Project Natal”

  1. Dd says:

    am xbox 360 de peste 2 ani jumate . a dat si rrod la unul dar nu e asta o problema . m-am interesat si… vreau sa fac cateve precizari in legatura cu project natal : 1. natal este un accesoriu , nu o noua consola 2. data aparitiei se aproximeaza la noiembrie 2010 3. la lansare , pretul va fi de aproximativ 900 ron in romania ( maxim 1000 ron ) . 200-250 dolari in usa . 4. nu o sa functioneze pe limba romana , limba cu care vei comunica fiind cea a profilului ( adica cea setata de posesorul xbox-ului 360 la creearea contului ) 5. natal se va putea cumpara si separat , si la pachet cu orice model de xbox 360 ( arcade , pro sau elite ) dar se vor putea cumpara si xbox-uri separat , fara a fi obligat sa iei natal . 6. natal nu se poate folosii singur . iti trebuie ogligatoriu una din cele 3 versiuni de xbox 360 pentru a-l folosii.
    7. controllerul va ramane si el o prioritate , majoritatea jocurilor neputand fi jucate cu ajutorul senzorului . la fel de bine se pot juca jocurile ( toate ) adica viitoarele aparitii fara a fi nevoie de natal . probabil vor fi si unele jocuri care vor fi in exclusivitate pentru natal . 8. o noua consola xbox ( microsoft production ) se pare ca va aparea in 2012 , mai precis in noiembrie 2012 . IN CONCLUZIE : ” vechiul ” xbox 360 va mai avea o viata de minim 3 ani , 2 dintre ei fiind impreuna cu natal !

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>