Duminica, 2 August 2009

Bormasina Am un vecin care isi renoveaza apartamentul. Nimic ciudat pana aici, cred ca exista putine blocuri in care sa nu fie cineva care sa zugraveasca, sa puna termopane, sa schimbe gresia, faianta etc. Problema este ca vecinul meu mai are putin si face un an de cand a inceput. Ce poate sa faca atat timp intr-un apartament de 70 de metri patrati, este peste puterile mele de intelegere.

Nici nu m-ar interesa prea tare daca nu ar fi insa atat de matinal. Adica in fiecare sambata si duminica, pe la 8 dimineata, omul isi ia bormasina si incepe lucrul. Si gaureste, si gaureste pana ma trezeste. :wink: Daca am totusi norocul sa nu fiu trezit de sunetul bormasinii, invariabil se gaseste un alt vecin care incepe sa bata in tevi si sa urle prin casa “e ora de liniste, baaaa!!!!!!!!!”. Si atunci cu siguranta m-am trezit…

Nu-i asa ca e frumoasa viata la bloc?

Sursa foto: bobvila.com

Tags: , ,

3 Comentarii » la articolul “Bormasina, alarma de weekend”

  1. Dan says:

    Stii cum e sa stai la casa si vecinul de langa tine tocmai si-a facut atelier? Am vazut la un prieten. Zgomotul de polizor care taie fier este infernal, iar cand sudeaza iti scade tensiunea la priza de nici la tv nu te poti uita. Vecinul tau va termina de renovat, pana la urma, ala cu atelierul are o afacere :)

    Dar ce zici de vecinul de la casa care creste porci si ajunge mirosul la 3 case departare, in toate directiile?

    Probleme sunt si la bloc si la casa. Asta nu inseamna ca nu as prefera sa stau la casa.

  2. Virgil says:

    @Dan: Stiu si problemele astea pentru ca ai mei stau la casa. Atelierele din zonele rezidentiale vor disparea si la noi pana la urma iar avantajele de la casa sunt net superioare celor de la bloc.

  3. A.Faith says:

    mai e nevoie sa spun ca problema asta am intalnit-o si intr-o statiune autointitulata de … odihna? adica bormasina, ciocane si tabla zincata (de-aia care scoate un sunet ingrozitor cand o manipuleaza un Dorel) intr-o frumoasa dimineata de sambata… in plin sezon turistic, atunci cand in hotel nu mai era nicio camera liber!!!! :getlost:

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: