Vineri, 19 Septembrie 2008

Intersectia de la Crucea de Piatra (Piata din Valea Rosie) mi se pare una dintre cele mai prost amenajate intersectii din oras care mai este si destul de aglomerata la orele de varf. Auzisem ca vor sa faca un sens giratoriu si aici, lucru care ar fi foarte util din punctul meu de vedere. Pana atunci insa, s-au gandit sa schimbe drumul cu prioritate. Daca inainte aveau prioritate cei de pe strada Imparatul Traian (dinspre Cortina), acum au prioritate cei care intra in intersectie de pe strada General Magheru. Asa ca, daca treceti pe acolo, priviti cu atentie la semnele de circulatie ca sa scapati de claxoane, injuraturi sau sa nu fiti lovit de unu’ care nu stie ca s-au schimbat semnele!


Craiova Intersectie Valea Rosie

Sursa harta: www.hartionline.ro

Tags: , , ,

1 Comentariu » la articolul “Schimbare prioritate la Crucea de Piatra”

  1. dmeggy says:

    sa vezi acum accidente gramanda pana se obisnuiete tot omu sa se uite dupa semne in locuri prin care trece in fiecare zi, si dintr-o data se schimba sensuri sau prioritati.
    Cei care folosesc si foloseau des Stefan cel Mare, ar trebui sa stie foarte bine ce haos a fost cand s-a schimbat sensul strazii, acum mai bine de 1 an. Mi-amintesc ca o vreme lunga au stat politai la intrarea si iesirea de pe strada ca sa nu permita mersul pe sensul mai nou interzis.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>