La Craiova Bloggers Meeting 6

Aseara am participat la intalnirea bloggerilor organizata de Blogatu in Craiova. A fost o experienta interesanta, prima de acest gen pentru mine, unde am cunoscut oameni foarte interesanti si deschisi la dialog.

Subiectele de discutie au fost variate, de la bloguri la politica si bloguri in politica, iar in discutii au fost implicate toate persoanele prezente, fara a se crea “bisericute” (un lucru de admirat dupa parerea mea). Au existat si mici momente de liniste, inevitabile la un grup de oameni care nu se cunosc, dar s-a trecut repede peste ele, mai ales dupa aparitia sticlelor de bere (data vitoare sa imi spuna si mie cineva sa nu mai vin cu masina!!!).

Intalnirea a fost animata si de aparitia politicienilor Cristina Calangiu si Ionut Stroe, impreuna cu domnul doctor Bogdan Fanuta, care s-au aratat foarte interesati de bloguri si ne-au promis ca desi si-au deschis blogurile in campanie electorala, le vor pastra si dupa ce aceasta se va termina. Ramane de vazut!

Din pacate nu am putut ramane pana la final, dar mi-a facut placere sa ii cunosc pe Ankutzu, Blogatu, Catalin Buzatu, Catalin Enache, Doiu, Dan, Denisuca si parintii ei, Gabi, Ionut, Ivy(din Slatina), Marius, Meche, Mufica (probabil cel mai fotografiat dintre toti :) ), Paul si VisUrat.

In concluzie, ma bucur ca am reusit sa ajung la aceasta intalnire si o astept cu interes pe urmatoarea! Mai jos aveti si cateva poze facute cu un aparat care m-a dezamagit…

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

Craiova Bloggers Meeting 6. Virgil

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

9 comentarii la articolul » “La Craiova Bloggers Meeting 6”

  1. Ivy says:

    Mersi pentru poza :P

    Ivy a scris ultima oara: Primul pictorial cu Inna

  2. Ankutzu says:

    Si noua ne pare bine ca te-am cunoscut, sa speram ca urmatoarea intalnire va fi pana in Craciun, caci de-abia astept!

    Ankutzu a scris ultima oara: Banner

  3. Ionut Balan says:

    Virgil, dupa ce statui un pic sa ma prind care esti, sa stii ca si eu ma bucur ca v-am intalnit, desi mie nu mi-a placut, ba, intalnirea. Din pacate am fost si eu cu masina…

  4. Virgil says:

    Pai spune si de ce nu ti-a placut si cum ti-ar fi placut sa fie.

  5. [...] fost plecat intr-un oras civilizat (o sa vedeti de ce spun asta). Cu toate astea, am citit la Virgil cum ca a fost [...]

  6. Cristina Calangiu says:

    Blogul meu va aparea miine.M-am simtit bine la intilnirea voastra. Am vizionat toate adresele pe care le-am luat. E interesant dar ocupa mult timp.

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: