Vineri, 31 Iulie 2009

Desi initial mi se parea inutila interzicerea circulatiei rutiere in weekend pe strada A.I. Cuza, incep sa cred tot mai mult ca este o idee buna care aduce si beneficii, nu doar stress cauzat de scaderea numarului de locuri de parcare.

Centrul municipiului Craiova va fi mai animat, in fiecare weekend. Patru terenuri de sport – basket si fotbal, vor fi montate sambata si duminica, pe strada A. I. Cuza, unde circulatia rutiera este inchisa la sfarsit de saptamana.

Street-ball Craiova

Update 2: Expresia “fara limita de varsta” din afis nu este decat pe jumatate adevarata, fiind valabila doar pentru terenurile de baschet. Pe terenurile de fotbal nu au acces decat copii pana in 14 ani.

Update: In primul weekend nu a fost instalat decat un singur teren de basket (in fata Primariei). Probabil ca saptamana viitoare vor aparea si celelalte trei terenuri promise. Poze:

Street-ball CraiovaStreet-ball Craiova

Street-ball CraiovaStreet-ball Craiova
[via]

Tags: , , ,

1 Comentariu » la articolul “Street-ball in centrul Craiovei”

  1. [...] de la Virgil aflai (eu dorm cand apar informatii importante, heh) ca in fiecare weekend intre orele 9 si [...]

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: