Miercuri, 12 August 2009

Luni seara ne-am intors din excursia din weekend de la munte, mai obositi si mai nedormiti decat inainte de plecare. Dar a meritat! Am vizitat Pestera Bolii, Ulpia Traiana Sarmizegetusa, Valea Streiului (asta a fost locul de gratare), Barajul Gura Apei, Manastirea Lainici, Manastirea Colt si Cheile Butii (un alt loc foarte bun de gratar).

Am dormit la Hanul Bolestilor cu 60 RON camera/noapte. Pretul este corect, conditiile fiind mediocre iar camerele foarte zgomotoase, fiind deasupra restaurantului care este deschis non-stop. Noi l-am ales pentru ca are o piscina foarte misto, pe care nu am putut insa sa o incercam din cauza vremii :angry:

Revin si cu poze in curand.

PS: Petrosani-Vulcan-Lupeni este cea mai deprimanta zona pe care am vazut-o in ultima vreme. Cu exceptia aparitiei catorva supermarket-uri noi, timpul pare ca a stat in loc. Sunt foarte multe constructii parasite si blocuri care par ca pot cadea in orice moment. Doar muntele mai salveaza putin privelistea.

Tags: ,

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: