Categories

eMAG vine la Craiova

Categoria: Craiova

eMAG vine in orasul tau… cautam specialisti in domeniul IT&C pasionati de tehnologie cu experienta in domeniul vanzarilor pentru noul Showroom care se va deschide in Craiova.

Stirea vine de pe site-urile de joburi unde eMAG cauta manager showroom in Craiova. Am incercat sa gasesc mai multe detalii dar google nu stie nimic.

Are cineva mai multe detalii despre locatie si data cand se va deschide?
Informatia a fost confirmata pe blogul eMag:

Va asteptam pe toti joi, 25 noiembrie, la deschiderea noului showroom din Calea Severinului 5A, in incinta Galeriilor Real, unde vom ciocni un pahar de sampanie si ne vom cunoaste mai bine.

Etichete:

Ti-a placut articolul? Trimite-l si prietenilor

Articole asemanatoare

Comentarii

 1. ion Nov 5, 2010

  sa vina, sa vina, daca-mi stric televizorul sa nu trebuiasca sa mi-l trimit la bucuresti.

  Raspunde
 2. eu1708 Nov 14, 2010

  in galeria real se va deschide la sfarsitul acestei luni…

  Raspunde
 3. ion Nov 19, 2010

  25nov, parca. sau luni, parca. sapt viitoare! :D

  Raspunde
 4. serban Nov 25, 2010

  De ce va bucurati? Eu sunt din Ploiesti, unde s-a deschis emag acum 2 ani. Si de atunci nu mai sunt clientul lor. Au angajati prosti si am inteles de ce deschid aceste asa zise showroomuri: pentru ca, legea comertului la distanta predeve 10 lucratoare in care poti inapoia produsul fara a motiva gestul si-ti iei banii inapoi. Dar fraierii (si m-ma numarat si eu printre ei) cred ca e mai bine sa ridice produsul comandat din showroom. Da, dar ai perdut facilitatea asta, pentru ca nu se mai aplica regula comertului online.
  Si uite asa am cumparat eu un TV LCD care a crapat dupa 5 zile si nu am putut sa-l inapoiez pentru ca m-a pus drac0 sa-l ridic singur de acolo.
  Si l-am trimis in garantie si, dupa mai bine de doua luni mi-au trimis unul vechi si zbariat ca drac0 inapoi, spunand ca au schimbat produsul!
  Asa incat, cumparati dragilor de la ei, ca poate nu aveti norocul sa patiti ca mine! Iar daca patiti, sa nu spuneti can-ati stiut!

  Raspunde
 5. Virgil Nov 25, 2010

  Eu ma bucur pentru ca exista sansa de a testa anumite produse inainte de a le cumpara si pentru ca, in cazurile nefericite, pot duce produsele defecte direct in magazin. Nu voi renunta la comenzile online.

  Imi pare rau pentru ce ai patit tu insa eu nu am avut niciodata probleme cu ei.

  Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)

Do NOT fill this !

:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: