Categories

Cateva cuvinte despre phan.ro

Categoria: Gadget | Duminica, 1 Mai 2011

phan.ro Am mai amintit in treacat despre phan.ro dar cred ca a venit momentul sa fac si un anunt oficial. Asadar, impreuna cu Andrei am dat curs acestei idei mai vechi de a avea un blog specializat pe gadget-uri si tehnologie.

Ne dorim sa scriem review-uri pentru cat mai multe produse, personale sau primite in teste de la magazinele care vor considera ca parerile noastre conteaza, noutati, sfaturi si tutoriale rezultate din experienta noastra in folosirea anumitor produse, fie ele hardware sau software. Nu vrem sa traducem articolele de pe site-urile din afara sau sa promovam toate zvonurile (in general nefondate) care apar zi de zi despre noi produse pentru ca sunt deja destui cei care fac asta si nu ajuta cu nimic.

In ceea ce priveste frecventa cu care vor aparea noi articole nu am stabilit o tinta exacta, insa fiind doua persoane vom incerca sa postam cat mai des cu putinta chiar daca fiecare avem servicii care ne solicita minim 9 ore pe zi. In acelasi timp incerc sa nu las balta nici lavirgil.ro care va ramane la fel doar ca va avea mai putine subiecte din IT.

Va invit sa intrati pe phan si, daca va place, sa va abonati la feed pentru a primi cele mai noi articole si sa ne urmariti pe Twitter si Facebook. Poate spuneti si altora. Multumim :)

Si cateva recomandari pentru inceput:

Etichete: , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. Mihnea MAI 6, 2011

    Hey, buna initiativa. You have my support :) … (adica subscrition)

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)