Categories

Craiova: Taxi Romnicon are aplicatie pentru mobile

Categoria: Craiova | Wednesday, 18 December 2013

Am vazut zile trecute o reclama pe un taxi care spunea ca firma Romnicon si-a lansat aplicatie pentru iOS si Android. O puteti descarca din AppStore sau Google Play.

La o prima vedere pare o aplicatie urata ca si design datorita culorilor alese si rezolutiei proaste la care apar textele si butoanele (cateva capturi de ecran la finalul articolului). Ca si functionalitate am vazut ca permite chemarea unui taxi la adresa curenta detectata de GPS sau la o adresa selectata dintr-o lista predefinita de utilizator. Pentru cei care prefera sa sune direct la dispecerat exista o lista cu toate numerele de telefon impartita pe retele de telefonie iar apelul poate fi efectuat direct din aplicatie.

Nu am testat efectiv aplicatia pentru ca nu am avut nevoie de un taxi in ultima vreme dar o sa o fac cu prima ocazie si revin cu detalii.
E cineva care a folosit-o?

Update: Cautand aplicatia Romnicon in Google Play am descoperit ca si Taxi Barby are o aplicatie disponiblila care arata ceva mai bine din poze, are review-uri bune si ceva care mi-a placut cel mai mult: vizualizarea pozitiei taxiului comandat pe harta. Din pacate nu am pe ce sa o testez iar varianta pentru iOS nu exista.

Taxi Romnicon Taxi Romnicon
Taxi Romnicon Taxi Romnicon


Etichete: ,

Comentarii

There are no comments on this entry.

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)