Nu inteleg de ce toate hypermarket-urile din Craiova s-au deschis in partea de nord a orasului, mai exact in Craiovita. Nu iau aici in calcul Metro si Selgros, care sunt magazine cash&carry, necesita legitimatie si din care aproape toate produsele trebuie sa le cumperi la bax. Eu stau in 1 Mai si de fiecare data cand vreau sa fac cumparaturi trebuie sa merg in Craiovita. Chiar nu s-a gandit nimeni ca ar fi util sa deschida un magazin si in zona de sud? Sa nu existe terenuri disponibile? Sa fie de vina numarul mare de tigani din zona asta a orasului? Nu stiu, cert este ca ceva nu ii atrage aici.

Cel mai nou hypermarket se deschide in Lapus. Deja este un pas inainte pentru locuitorii din sud si est, desi Kaufland-ul care s-a deschis deja nu m-a impresionat. Astept sa vad daca mall-ul care se va deschide la anul in Valea Rosie va avea si un hypermarket, asa cum am vazut in alte orase. Asta ar fi perfect pentru mine. N-ar mai trebui sa traversez tot orasul si n-as mai pierde cel putin o jumatate de ora numai pe drum ca sa imi fac cumparaturile. Ramane insa de vazut si ce hypermarket va fi, pentru ca s-ar putea sa imi convina sa ma duc tot in Craiovita.

Voi ce parere aveti despre asezarea hypermarketurilor in Craiova?

Tags: ,

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>