Categories

Cel mai tare cartier din Craiova

Categoria: Craiova | Miercuri, 10 Septembrie 2008

Ziaristii de la Lupa Mea s-au gandit sa faca un clasament al cartierelor din Craiova. Cu ocazia asta am aflat ca stau in cel mai tare cartier, 1 Mai, care a iesit castigator cu un punct (sau o lupa) mai mult decat Rovine. Eu cred ca daca ar fi contat si numarul de tigani, 1 Mai era ceva mai jos in acest clasament. Oricum eu sunt multumit de clasament si poate imi mai creste putin valoarea apartamentului. :)

Iata ce se spune despre 1 Mai:

1 Mai – 21 de lupe
Un cartier curatel (3) si linistit (3). La capitolul locuri de distractie nu sta prea bine, dar are parcul „Romanescu“, asa ca primeste 2 . Verdeata e multa din acelasi motiv (5). Maidanezi sunt cam multi, dar cu cat numarul lor este mai mare, cu atat zona primeste o nota mai mica (1). 1 Mai este aproape de centru, deci primeste multe lupite (3). La calitatea strazilor primeste 2 nemeritate din plin. Nu gasiti cele mai noi blocuri aici, asa ca doar 2.

Eu cred ca, de departe, cea mai buna zona din oras este Puskin. Este aproape de centru, e liniste, e verdeata si au inceput sa asfalteze toate strazile. Insa trebuie sa muncesti muuuuult ca sa iti permiti o casa acolo.

Intreg articolul il gasiti aici

Etichete: , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. SiZ IUN 7, 2011

    Am eu langa puskin si da e o zona curata… si e frum… e liniste .. curat… ;)

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)