Categories

Craiova: Vreti ca circulatia in centru sa fie redeschisa in weekend?

Categoria: Craiova | Joi, 16 Iunie 2011

Update: In urma sondajelor Primaria Craiova a decis: strada A.I. Cuza ramane inchisa in weekend.

Probabil ati aflat deja din presa locala despre sondajul organizat de primarie in legatura cu redeschiderea circulatiei rutiere in weekend pe strada A.I. Cuza. Daca nu, va spun pe scurt despre ce e vorba. Datorita lucrarilor care se desfasoara la pasajul suprateran, intersectia din Valea Vlaicii va fi inchisa traficului auto pentru 2 saptamani iar pentru a reduce aglomeratia rezultata primaria ia in calcul redeschiderea circulatiei rutiere in weekend pe strada A.I. Cuza. Decizia finala in acest sens o au insa craiovenii care sunt invitati sa voteze in sondajul care se desfasoara in perioada 16 – 23 iunie.

Motivul pentru care am ales sa scriu despre acest sondaj este acela de a va ruga sa votati. Fiecare dintre noi am avut o parere (buna sau proasta) in momentul in care s-a luat decizia de a inchide circulatia, iar acum avem sansa de a participa la mentinerea sau revocarea acestei decizii in functie de preferinte. Va puteti exprima votul la acest sondaj online pe primariacraiova.ro, craiova.ro si craiovaforum.ro, sau offline la urna amplasata in fata primariei.

Un singur lucru imi este neclar in acest sondaj, daca se supune la vot redeschierea circulatiei doar in perioada lucrarilor la pasaj sau pentru totdeauna. Chiar si asa eu am votat pentru redeschidere, datorita faptului ca strazile adiacente devin aglomerate, sunt proaste si locurile de parcare de pe A.I. Cuza sunt utile si in weekend.

PS: Sunt constient si de faptul ca acest sondaj poate fi doar de fatada iar decizia sa fi fost luata deja. Prefer insa sa cred ca nu e asa.


Etichete: , ,
Cadouri USB - USBmania

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. pheonix IUN 22, 2011

    Fie ca se redeschide sau nu, mie personal mi-a placut ideea de a supune la vot acesta decizie.
    Poate ar fi bine sa supuna la vot mult mai multe proiecte, avand in vedere ca multe din deciziile luate in ultima vreme nu prea au fost pe placul multora.

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)