Sunt si idei bune

Este vorba despre sensul giratoriu din Craiovita, zona Fortuna, la intersectia strazii George Enescu cu bulevardul Oltenia, care imbunatateste circulatia in intersectia respectiva. Circul des pe acolo, si ma enervam de fiecare data cand trebuia sa fac stanga de pe George Enescu pe Oltenia. Plus ca de multe ori am vazut geamuri sparte in intersectie, semn ca doua masini s-au cunoscut prea indeaproape.

O bila alba pentru cei care se ocupa de traficul din Craiova, pe langa multe alte bile negre pe care le-au primit in ultima vreme.

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

3 comentarii la articolul » “Sunt si idei bune”

  1. Alin says:

    Sa nu uitam de Amaradia (Consul), Medicina Veche, Parcul Romanescu … imi place ca au inceput sa faca giratorii pe unde se pot face, ajuta mult in intersectiile respective.

  2. Virgil says:

    Ai dreptate si din cate am auzit mai sunt doua foarte utile in plan: la rond si la crucea de piatra, in valea rosie

  3. nemo says:

    giratoriu in craiovita la fortuna???
    Hureyyyyy!!!! Supeeerrrr!!!!! Nu stiam dar ma bucur, ca niciodata nu mi-a placut intersectia aia, ca mereu eram pe “fara prioritate”.
    Si subscriu cu bila alba pt giratoriul de la consul. Restul nu zic ca nu sunt utile, dar nici nu prea dau nas cu ele, si se putea si fara.
    Pentru ala din craiovita, in schimb, ii iert vreo saptamana ca nu repara BULEVARDUL Nicolae Iorga (poate sare in ochi cui trebuie).

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: