Ce caut eu pe BlogRank?

Astazi am aflat intamplator ca ma aflu pe locul 3138 in lista blogurilor inactive de pe BlogRank, un proiect dezvoltat de Target IT. E prima oara cand aud de acest proiect si in nici un caz nu mi-am inscris blogul acolo.

Imi explica si mie cineva cum am ajuns in lista aia?

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.

5 comentarii la articolul » “Ce caut eu pe BlogRank?”

  1. Lars says:

    BlogRank incearca sa detecteze automat blogurile romanesti si legaturile dintre ele. Blogul tau a fost descoperit urmandu-se un link din alt blog.

    Faptul ca apare inactiv e cel mai probabil rezultatul unei erori.

    Vad ca ai un profil Technorati, ar trebui sa cunosti conceptul.

    Lars a scris ultima oara: Avem politicieni inteligen?i. Dar degeaba

  2. Virgil says:

    Cunosc conceptul, numai ca profilul Technorati l-am facut eu, nu a fost creat automat ;)

  3. Lars says:

    Da, dar atat Technorati, cat ?i BlogRank detecteaza bloguri ?i fara a fi inscrise de proprietarii lor.

    BlogRank este folosit in principal de utilizatori pentru a descoperi bloguri noi. Nu folosim con?inutul blogurilor indexate pentru a spama motoarele de cautare.

    Daca ai idei de metode prin care BlogRank ar putea sa-?i trimita mai mult trafic sau sa ajute in alt fel blogul tau, suntem deschi?i.

    Nu in ultimul rand te rog sa imi spui daca ?i-ai dori sa avem o metoda prin care proprietarul unului blog sa poata sa-l scoata din top.

    Lars a scris ultima oara: Avem politicieni inteligen?i. Dar degeaba

  4. Virgil says:

    Pentru a-mi aduce trafic, BlogRank trebuie sa aiba el insusi ceva mai mult trafic. In prezent, traficul care mi-a venit prin intermediul BlogRank este 0. Cred ca trebuie promovat mai bine.

    Atat timp cat blogurile sunt adaugate fara acordul proprietarului, cred ca ar fi utila posibilitatea de a scoate un blog din top.

    Eu iti urez succes!

  5. nemo says:

    Si ca sa ma bag si eu in vorba, ar fi util si sa aduca informatiile corect. “Blog inactiv” nu e tocmai un mod prin care sa se aduca mai mult trafic unui blog.
    O a doua chestie pe care as considera-o utila, pentru promovarea unui blog, este si aducerea unei informatii despre acesta, in afara de ratingul dat. Mai exact, ma refer la informatii gen “cel mai bine cotat articol” sau alte informatii utile.
    A treia ar fi un search care sa-ti permita cautarea dupa diverse criterii, sa zicem: o tema, o data, etc, etc, etc ..

    Cei drept astea ultimele doua poate ca exista deja, dar nu le-am gasit eu.

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: