Marti, 4 Noiembrie 2008

Ca urmare a “minunatei” idei de a inversa sensurile unice pe Stefan cel Mare si Paltinis, in fiecare zi, in special la orele de varf, se blocheaza intersectia de la podisor dintre Stefan cel Mare si Carol I (Garii). Sa vedeti ce placut e sa stai in rampa si incerci sa faci stanga pe Carol cand e plin de masini!!!

A.Faith, sa o notezi si pe asta!

Tags: ,

4 Comentarii » la articolul “Inca una despre trafic”

  1. A.Faith says:

    ‘ntele, bagat la catastif.

    A.Faith a scris ultima oara: Traficul in Craiova - spread the word

  2. Dan says:

    Asa se intampla cand lasi niste boi sa se ocupe de astfel de treburi, se blocheaza tot orasul. De cand cu semafoarele de la Gradina Botania s-a ales praful de circulatia din centru, se fac cozi de la Hotel Jiu pana la Botanica si pe sensul celalalt de pe George Enescu se formeaza cozile.

    Dan a scris ultima oara: Ciocaneala in trafic

  3. Virgil says:

    Dan, am observat si incerc sa evit zona aia. Cred ca ar fi fost mai bun un giratoriu la Gradina Botanica dar e complicat cu tramvaiul.

  4. nemo says:

    eu zic sa faca tramvai suspendat si se rezolva :D
    unu avem si ne plangem si de ala

    cat despre inversarea sensurilor unice, eu prefer sa nu mai folosesc nici Stefan cel Mare nici Paltinis, pana nu le schimba la loc, ca ma deruteaza rau de tot. Oricum o sa le schimbe iar, ca de cativa ani tot asta fac. Asa ca de ce sa-mi incarc memoria cu o noua schimbare, cand or sa revina la varianta precedenta?

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>