Miercuri, 7 Ianuarie 2009

Au schimbat site-ul ala de toata jena cu unul ceva mai actual si au trecut pe un domeniu propriu. Pe langa modificarile de design, au introdus posibilitatea de a adauga comentarii la articole dar nu au inca un flux RSS, obligatoriu pentru un ziar care se respecta.

Mai multe detalii nu am, pentru ca nu am avut timp sa il studiez in detaliu, cert este ca mai au de lucru. Mi-a atras insa atentia articolul asta, pe care nu pot sa-l citesc sub nici o forma.

A.Faith, erai nemultumit ca nu au domeniu propriu. Vezi ca ti-au facut pe plac? :D

Tags:

5 Comentarii » la articolul “Cuvantul Libertatii se modernizeaza”

  1. A.Faith says:

    eh, e mai bine decat pana acum, dar sa fiu sincer, dpdv tehnic, blogul tau e mult peste ceea ce gasesc la ei. ce vad eu lipsa la ei:

    1. no rss - cum bine ai observat si tu
    2. no newsletter
    3. cvlpress ? WTF! au imaginatie, e de apreciat
    4. no sitemap, no robots.txt
    5. texte boldate aiurea
    6. layout pe tabele
    7. formatare CSS zero

    sa mai zic? nu cred ca mai are rost.

    vorba unui prieten de la Bucuresti: ba, tu n-ai job? tu n-ai altceva mai bun de facut decat sa te iei de toti webmasterii astia? trimite-le factura pentru consultanta!

    oricum, stiu ca tu citesti ziarele astea destul de des, Dan de la spuse la fel, ma informez de la voi cand vreau sa fiu la curent cu ce s-a mai intamplat.

    A.Faith a scris ultima oara: Zapp Easy

  2. Virgil says:

    Stiu, ai dreptate, dar e un inceput. Astept sa scoata si Editie sunetul ala de pe site :)

  3. A.Faith says:

    ai dreptate. vorbim peste vreo 6 luni, sa vedem atunci in ce stadiu sunt. eu personal nu-i vad bine deloc.

    A.Faith a scris ultima oara: Zapp Easy

  4. Virgil says:

    Eu cred ca sunt obligati sa faca ceva pentru a nu disparea. Editiile de print nu prea se mai vand si ziarele se muta in online. Eu nici nu mai tin minte cand am cumparat ultimul ziar…

  5. [...] Virgile, eu raman cu bloggerii pana baga astia RSS-uri la ziare frate! RSS Full, continut de calitate, informatii exacte… ce-mi mai trebuie? [...]

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: