Miercuri, 25 Februarie 2009

VOTEZI la roblogfest 2009Pe scurt, Roblogfest este un concurs de popularitate pentru blogosfera din Romania. Blogurile nominalizate sunt centralizate pe categorii, iar pentru fiecare categorie se va alege un castigator. Astazi a inceput prima perioada de votare, ce va dura pana pe 4 martie la ora 18. Din fiecare categorie se vor alege primele 20 de bloguri, in functie de voturi, care vor merge in a doua etapa de votare. Categoriile alese, nominalizarile si conditiile de desfasurare le puteti vedea pe site.

2009 este primul an in care am un blog cu care sa particip, asa ca m-am inscris la categoria “Blog personal“. Cu ocazia asta poate mai gasesc 2-3 persoane interesate de ceea ce scriu eu aici. In plus, am ocazia sa vad pe unde ma situez in comparatie cu alte bloguri si pot sa zic “am facut-o si p’asta”.

Daca doreste cineva sa ma voteze, trebuie sa va anunt ca nu trebuie decat sa va faceti un cont (daca nu aveti deja). Cu restul sunt convins ca va descurcati :) . Multumesc!

PS: Sper ca nu se vor supara organizatorii pe faptul ca am modificat forma si dimensiunea banner-ului, dar nu se potrivea sub nici o forma cu tema curenta.

6 Comentarii » la articolul “roblogfest 2009 - Start”

  1. Dan says:

    Sistem mai prost de votare nu puteau sa scoata.

    Trebuia sa ma duc pe baner, selectam categoriile la care participa blogul respectiv si votam.

  2. nemo says:

    Este imposibil sa fac un cont pe roblogfest. Imi invalideaza intr-una parola si “cuvatul antispam”, orice as da.

  3. Virgil says:

    @nemo: nu esti prima persoana care imi zice asta, probabil ca au ceva probleme. eu mi-am facut cont inainte sa inceapa perioada de votare si a mers. sper sa se rezolve :)

  4. nemo says:

    Waw, ce site :).

    Mi-am facut cont (cu greu, dar am reusit sa-i conving), m-am dus sa votez si acolo mi-au cerut sa ma loghez. Si ghici ce s-a intamplat : site-ul a intrat in bucla infinita. Face forward la pagina de logare care face forward la pagina de votare :D

  5. Virgil says:

    multi se plang se site, dar m-am logat si am votat fara probleme…

  6. serena says:

    Eu tot nu reusesc sa imi fac cont.
    @nemo, cum l-ai convins?

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>