Luni, 1 Septembrie 2008

In acest an, Primaria din Craiova a montant banci in fata scarilor mai multor blocuri din oras. Este o initiativa laudata in principal de catre pensionari care, din lipsa de ocupatie, isi petrec mare parte din timp pe aceste banci, supraveghind tot ce se mai intampla prin bloc (cine s-a mai mutat, cine se mai cearta, cine are musafiri :) )

Ce faci insa cand, din cauza caldurii, esti nevoit sa adormi cu geamul deschis iar in fata blocului este o galagie infernala? In fiecare noapte pensionarii sunt inlocuiti pe banci de catre adolescenti care mananca seminte, injura si vorbesc foarte tare (am observat ca adoloscentii au mari probleme cu auzul; indiferent cat de aproape sunt ei trebuie sa tipe unul la altul pentru a se auzi :D). Ghinionul este mai mare pentru cei care stau la parter care se simt ca si cum ar avea pe cineva cu ei in camera. Pentru ceilalti… cu cat stau mai sus, cu atat zgomotul pe care il aud din casa este mai mic.
Evident, a doua zi cand pleci de acasa, la iesirea din bloc, calci pe un „minunat” covor de coji de seminte, ambalaje si cutii de bere.

Voi ce ziceti, punem sau nu banca in fata blocului?

Tags: , ,

Nici un comentariu » la articolul “Banca din fata blocului. Pro sau contra?”

  1. dmeggy says:

    De pus nu punem, dar cum facem sa le scoatem pe alea care sunt deja ? :D

  2. a_buddy says:

    De fapt problema nu e banca… ci atitudinea noastra (respectiv a ta) fata de cei ce o folosesc intr-o maniera lipsita de respect si la ore nepotrivite… :)… Intrebarea mai potrivita ar fi, dupa parerea mea, ce putem face pentru rezolva problema fara sa indepartam banca :p ?

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>