Joi, 2 Aprilie 2009

Astazi s-a votat proiectul prin care firma Bacriz dispare de pe lista operatorilor de transport din oras, RAT Craiova devenind singurul operator de transport in comun. Teoretic, acesta decizie se aplica incepand de maine, dar eu nu am mai vazut nici un Bacriz prin oras azi dupa-amiaza.

Ce vor face cei de la Bacriz in continuare e prea putin important. Probabil ca vor da primaria in judecata si se vor plimba prin instanta la fel ca si cei de la Cronos. Mai important este cum va gestiona RAT situatia. Va obliga oamenii sa se obisnuiasca cu aglomeratia (care sigur se va crea, cel putin la orele de varf), va scoate de la naftalina cazaturile pe care le retrasese de pe trasee sau va mai cumpara niste autobuze?

Ceea ce mi se pare un pic suspect este faptul ca Gazeta de Sud nu aminteste deloc despre acest subiect care, in opinia mea, este unul important pentru craioveni. S-au trezit si ei pana la urma.

[sursa]

Tags: ,

5 Comentarii » la articolul “E oficial: Bacriz OUT”

  1. nemo says:

    Dupa cum spuneam, monopolul nu e ceva bun, dar nici bombele alea de bacrizuri nu erau deloc ceva bun

  2. alleks says:

    RATul macar are SI autobuze/microbuze noi. si cred ca va urma o reinnoire a parcului de otobuze cat mai curand.

  3. A.Faith says:

    nu stiu ce sa fac, daca sa ma bucur sau nu. ideea e ca eu ma mai plimbam cu Bacrizul, in special atunci cand ma grabeam si n-aveam de unde sa iau bilet la RAT, dar ma simteam ca in zgaltovoma pe tot parcursul calatoriei. totusi, sper sa apara unii cu bani care sa faca ceva la fel, desi slabe slabe sperante.

  4. Virgil says:

    Nu prea are cum sa apara cineva care sa investeasca atat timp cat RAT are exclusivitate. Ar fi bine sa vedem autobuze noi, cum zice alleks, dar nici aici nu am mari sperante.

  5. nemo says:

    Autobuze noi in momentul in care detin monopolul? Mi-e tare greu sa cred. Tocmai aici intervine ideea de concurenta, ca te zbati sa faci mai bine ca ceilalti, ca sa ai mai multi clienti. Pe cand asa, clientii nu prea vor avea de ales.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>