Marti, 5 Mai 2009

Pic - Carrefour A afla de la B ca hypermarketul Pic din Craiova s-a transformat in Carrefour. A transmite informatia (neverificata) catre C. A verifica informatia si descopera ca e falsa. Povestea s-ar fi putut opri aici daca A l-ar fi anuntat pe C ca a fost o greseala. Nu a facut-o si a durat foarte putin pana cand C a transmis mai departe vestea catre D.

Aici intervin eu, care am aflat cu bucurie vestea de la D. Curiozitatea si faptul ca nu mai auzisem niciunde despre schimbarea asta, m-au facut sa dau o fuga cu masina ca sa vad “minunea”. Asa am ajuns sa merg din nou la Pic si sa vad acelasi hypermarket relativ pustiu, cu aceiasi angajati plictisiti, in care renuntasem sa mai merg de foarte mult timp.

In final, plimbarea de la Pic mi-a adus o noua informatie, tot sub forma de zvon: se deschide Carrefour Express la parterul cladirii care se construieste in centru, vis-a-vis de Luxor.

Evident, nu mai cred nimic pana nu vad o confirmare oficiala. Voi stiti ceva despre asta?

Tags: , , ,

Originals

4 Comentarii » la articolul “Carrefour Craiova: Vox populi”

  1. nemo says:

    Povestea se putea opri de la C, daca facea o verificare inainte sa treaca la pasul doi.
    Stii tu, verificare cu != null ca sa nu-ti arunce NullPointerException, ca daca ti-a aruncat, deja esti pe o ramura pe care nu trebuia sa fii ;)

  2. Virgil says:

    C nu putea sa verifice pentru ca nu era in Craiova :)

  3. nemo says:

    pardon, am vrut sa zic B, dar i-am incurcat (nu prea ma pricep la litere, trebuia sa folosesti cifre )

  4. B says:

    B A FOST LA RANDUL LUI FFFOARTE PROST INFORMAT SI A FFFOARTE CURIOS SI RAPID. MENTIONEZ K SI B A FOST DEZAMAGIT ATUNCI CAND A VAZUT ACELASI MAGAZIN PLICTISITOR PIC IN LOC DE CARREFOUR.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>