Miercuri, 20 Mai 2009

Consiliul Local Craiova a marit taxa pentru recuperarea masinilor parcate neregulamentar care sunt ridicate din oras. Daca pana acum suma ce trebuia platita era de 150 RON, incepand cu luna Mai, taxa este de 300 RON. In plus, dupa primele 48 de ore de mai aplica o taxa de 10 RON/zi. FMM!

Aproape in fiecare dimineata cand plec la serviciu vad cate-o masina ridicata si il compatimesc pe posesor, pentru ca stiu care e sentimetul cand nu-ti mai gasesti masina acolo unde ai parcat-o. Nu conteaza ca nu exista locuri de parcare sau ca nu parchezi ca nesimtitu’, sa incurci circulatia. Daca nu ai SUV sau nu esti pe lista celor care au voie sa parcheze unde vor, ti-au ridicat-o!

Asa ca mare grija unde parcati, de luni pana vineri, intre 8 si 18!

[sursa]

Tags:

3 Comentarii » la articolul “Se ridica masini. De acum, mai scump!”

  1. 1. Si pe mine ma deranjeaza justitia aplicata discretionar;
    2. Sunt multi oameni impotriva carora politia din Romania ar trebui sa faca ceva, dar nu face;
    3. As vrea sa vad mai multe incercari ale oamenilor simpli de a respecta legea;
    4. Legea trebuie respectata de toata lumea, nu doar de cei saraci;
    5. Firmele private au interesul sa faca bani, chiar daca fac asta intr-un mod abuziv.

  2. online says:

    In Bucuresti e 700 ron, se pare ca au foamea mai mare.

  3. Virgil says:

    @online: Totul e mai scump in Bucuresti :)

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: