Categories

In weekend

Categoria: Personal | Monday, 26 October 2009

  • Vineri seara, multumita concursului organizat de craiova.ro, am mers la cinematograful Patria pentru premiera filmului Francesca. Accesul in sala s-a facut numai pe baza de invitatie, impresia mea fiind ca au fost distribuite mai multe invitatii decat numarul de locuri. Proiectia filmului a fost precedata de un mic discurs al regizorului Bobby Paunescu, alaturi de actorii principali Monica Barladeanu si Dorian Boguta, acestia fiind prezenti si la final in holul cinematografului pentru poze si autografe.

    Filmul mi-a placut pentru ca nu are ca tema comunismul, pentru ca e altceva fata de filmele americane cu care suntem obisnuiti si prezinta o intamplare care poate fi adevarata. Nu mi-a placut pentru ca sunt momente in care dialogurile dintre personaje se desfasoara prea lent (sau poate nu stau eu bine cu rabdarea) si pentru ca se face din nou uz de prea multe injuraturi.
    Francesca ruleaza in perioada urmatoare la Patria. Trailer.
     
  • Sambata si Duminica m-am plimbat intre Parcul Tineretului, targul de haine si balciul care a fost in centru cu ocazia Zilelor Craiovei. Mi-au placut parcul, concertul lui Michael Bolton si Kurtos-ul unguresc.
     
  • Am vazut meciul Craiova – Vaslui, scor 1-2. Mi-am propus sa nu mai urmaresc nici un meci al Craiovei pentru o perioada, pentru ca nu pot sa ma uit fara sa ma enervez. Stiu ca un suporter ar trebui sa fie alaturi de echipa si la greu dar parca m-am saturat de atata greu.
     
  • Sambata seara, niste baieti cu maini dibace mi-au furat antena de pe masina. Declaratie la politie » CASCO » service » timp pierdut » Finger

Voi ce-ati facut in weekend?


Etichete: ,

Comentarii

  1. JOhNY Oct 26, 2009

    O intrebare: antena ti-a fost sustrasa la Parcul Tineretului?

    Raspunde
  2. Virgil Oct 26, 2009

    @JOhNY: Nu, in centru. Am parcat masina pe la 5 undeva mai jos de English Park, iar seara pe la 9 n-o mai aveam.

    Raspunde
  3. Jynx Oct 27, 2009

    Ai castigat o invitatie la Francesca si ai pierdut o antena.. e un oarecare echilibru. :)

    Raspunde
  4. Virgil Oct 27, 2009

    @Jynx: Ai si tu dreptate. Karma :devil:

    Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)