Categories

TraficBar add-on pentru Internet Explorer 8

Categoria: Development | Miercuri, 21 Iulie 2010

Daca va place, nu ezitati sa dati un rating pe ieaddons.com oferindu-mi sansa de a castiga un premiu la concursul de add-on-uri organizat de Microsoft.

TraficBar este un add-on pentru Internet Explorer 8 prin intermediul caruia pot fi vizualizate cele mai importante statistici ale site-urilor monitorizate de trafic.ro.

Cerinte

  • Internet Explorer 8 – download
  • .NET Framework 3.5 – download
  • Conexiune Internet pentru obtinerea statisticilor

Istoric versiuni:

21/07/2010 – Versiunea 1.0

Instalare

Descarcati local fisierul ViRGIL.TraficBar.msi de pe ieaddons.com (optiunea “Adauga la Internet Explorer”) si lansati-l, urmarind indicatiile din fiecare ferestra pentru instalare (Next, Next, … Next, Finish).

Inainte de a putea utiliza add-on-ul, trebuie sa va asigurati ca browserul permite extensii. Pentru aceasta, mergeti in “Tools » Internet Options » Advanced”, bifati casuta “Enable third-party browser extensions” si reporniti Internet Explorer.
Activare AddOn-uri

Utilizare

Pentru a afisa add-on-ul mergeti in “Tools » Explorer Bars” si alegeti TraficBar
Activare TraficBar AddOn

TraficBar se deschide in partea stanga a ferestrei
TraficBar Add-on IE8

Pentru obtinerea statisticilor pentru un site, introduceti adresa acestuia in campul “Site” (ex: lavirgil.ro), apasati butonul “Cauta” si datele de trafic ale site-ului vor fi afisate. In cazul in care site-ul nu este inscris in trafic.ro va aparea un mesaj de eroare ce va indica acest fapt. Butonul “Site curent” poate fi folosit pentru obtinerea statisticilor site-ului curent deschis in Internet Explorer.

Toate site-urile pentru care au fost aduse statistici sunt pastrate in istoric pentru a putea fi folosite cu usurinta ulterior. Pentru stergerea istoricului pot fi folosite cele doua butoane:
Sterge site – sterge site-ul selectat din lista
Sterge lista – sterge toate site-urile din istoric

Link-ul “Statistici complete” plasat sub tabelul de statistici deschide pagina de pe trafic.ro dedicata site-ului selectat, oferind posibilitatea de a consulta toate datele disponibile pentru respectivul site.

Pentru intrebari, nelamuriri, sugestii sau orice altceva lasati va rog un comentariu.

Multumesc :)


Etichete: , ,
Cadouri USB - USBmania

Comentarii

  1. pheonix IUL 25, 2010

    Bafta la concurs! Ai votul meu

    Raspunde

Trackbacks

  1. TraficBar pentru Internet Explorer 8 | Blog trafic.ro

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)