Categories

Samsung Galaxy S II in teste

Categoria: Gadget | Luni, 11 Iulie 2011

Update: Review-ul complet il puteti citi aici.

Zilele astea am ocazia de a ma juca cu unul dintre cele mai tari telefoane de pe piata la momentul actual, Samsung Galaxy S II cu Android 2.3.3, model care s-a vandut in peste 3 milioane de exemplare intr-o luna si jumatate.

Samsung Galaxy S II - Preview

Telefonul vine cu un ecran Super AMOLED Plus de 4,3 inch la rezolutie de 480 x 800, procesor dual-core la 1,2 Ghz, 1GB RAM si 16GB memorie interna, acumulator de 1650 mAh, camera de 8 MP care filmeaza Full HD la 30 fps plus camera frontala de 2 MP pentru convorbiri video. Pe langa toate astea avem functionalitatile prezente pe orice smartphone de ultima generatie, cum ar fi: 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, accelerometru, sensor de proximitate si giroscop.

Prima impresie atunci cand l-am scos din cutie a fost ca este ingrozitor de mare. Ma uitam la iPhone-ul din dotare, ma uitam din nou la SGSII si parca imi parea si mai mare. Dupa o jumatate de ora de butonare, timp in care am simtit si cat de usor si subtire este, mi s-a parut ca iPhone-ul e prea mic si greu. Chestie de obisnuinta. Al doilea lucru care m-a impresionat a fost ecranul, care raspunde foarte bine la comenzi si sta excelent la capitolele luminozitate, claritate si intensitatea culorilor. Cred ca impreuna cu o rezolutie mai mare ar fi fost ecranul perfect. In rest, telefonul este foarte rapid si nu am simtit nicio crestere in timpul de raspuns indiferent cate aplicatii am avut deschise.

Mai multe detalii, intr-un review amanuntit, cam peste o saptamana. Pana atunci, daca va intereseaza sa testez ceva anume sau vreti anumite informatii despre telefon, nu ezitati sa lasati un comentariu.

Am primit telefonul in teste prin amabilitatea magazinului evoMAG, de unde il puteti achizitiona la pretul de 2,299 lei.


Etichete: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. Bogdan IUL 12, 2011

    Hai sa fiu eu primul. Vreau sa stiu daca ruleaza widgetul “CurrentWidget” de aici https://market.android.com/details?id=com.manor.currentwidget . Daca da, ar fi foarte interesant o statistica cu curentul consumat standby/normal/gps/video/etc.

    Distractie placuta cu el! :)

    Raspunde
    • Virgil IUL 12, 2011

      Am instalat widget-ul si afiseaza nivelul de incarcare al bateriei si voltajul, nu si curentul. Nu cred ca reusesc sa obtin un log pentru ca el insista sa il faca pe sdcard si eu nu am :)

      Raspunde
      • Bogdan IUL 12, 2011

        Mersi, asa facea si pe Galaxy S. In schimb pe toate HTC-urile merge. Pacat, eram chiar curios cum sta la consum in comparatie cu un HTC.

        Raspunde
  2. andrei IUL 21, 2011

    De doua saptamani am pus mana pe un SGS2. bateria ma tine aproape doua zile cu WIFI oprit doar noaptea.
    Telefonul este magnific din punct de vedere al capacitatillor tehnice (dual core 1,2 ) si am impresia ca limita acestuia tine de imaginatia utilizatorului. Mie mi s-a parut un piculetz cam mare si deasemenea sincer mi se pare fragil.
    Am reusit sa il transform intr-o foarte frumoasa telecomanda X10 pentru luminile din casa si innafara de doua bug-uri merge ca uns atat pe wifi cat si in internet.

    Raspunde
  3. bogdan IUL 29, 2011

    Pe ce adresa de email al evomagului ai cerut sa il testezi? Vreau si euuuuuuuuuuuuuu e favoritul meu :>

    Raspunde
    • Virgil IUL 31, 2011

      Trebuie sa trimiti mail la review [at] evomag [punct] ro

      Raspunde

Trackbacks

There are no trackbacks on this entry.

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)