Luni, 25 August 2008

Ma numesc Virgil, am 26 de ani, si de tot atatia ani locuiesc in Craiova. Am terminat Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica la sectia Calculatoare Engleza si in prezent lucrez la o firma de IT din Craiova.

Imi place Craiova, imi place ca este pe un trend ascendent si ma enerveaza oamenii care comenteaza despre acest oras fara sa aiba nici o idee despre ce se intampla de fapt in Craiova. Unul dintre motivele pentru care mi-am facut blog este numarul mare de articole denigratoare pe care le-am citit despre Craiova. Am simtit nevoia sa spun ca nu este adevarat si nu aveam unde. Acum am :)

O sa incerc sa promovez fiecare eveniment din oras (care merita si despre care aflu), proiecte care se desfasoara in Craiova si sa imi dau cu parerea despre oras. In rest, scriu despre ce-mi trece prin cap, intamplari pe care le-am trait si despre lucruri care imi atrag atentia.
Daca va place, reveniti. Daca nu, va multumesc ca ati trecut pe la mine!

Pe scurt: Virgil, 26, M, Craiova, Programator

Contact:
Blogul lui Virgil Contact

3 Comentarii » la articolul “Despre”

 1. Daniela says:

  Eu sunt Daniela, n-am 25 de ani dar cel putin 25 i-am trait in Craiova.
  Am avut aripi intotdeauna. Vad acum un juvete autentic ….da, acesta este spiritul oltenesc, sa mute muntii din loc . Pai nu? De aceea nu-s munti in zona noastra pentru ca stramosii nostri i-au mutat si s-au descoperit cu totul ….fire deschisa olteanul se lasa privit din toate partile , fara ascunzisuri, un spirit care nu poate sa stea ascuns.

  Felicitari Virgil….pusasi punctul pe ,,i“, facusi sa-mi creasca inima de bucurie.Dumnezeu sa va ajute!

 2. Jon Doe says:

  Da, mai ales dupa votarile astea s-a vazut trendul ascentent. Sa recunoastem, Oltenia e printre cele mai retrograde orase din tara. Si eu am trait aproape toata viata in Craiova, dar am plecat acum 3 ani. Revin aproape saptamanal si nu imi place ce vad de fiecare data. Mentalitatea asta paguboasa cum ca “oltenii sunt cei mai buni dintre romani” nu isi are rostul. Putina modestie nu ar strica.

 3. Virgil says:

  Da, va mai trece ceva timp pana se va schimba mentalitatea oamenilor, dar eu raman la parerea ca orasul se dezvolta.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>