Categories

Digi TV Cablu

Categoria: Parerea mea | Miercuri, 27 August 2008

UPDATE: Grila de programe din 17 ianuarie 2009 o gasiti aici.
 
Am auzit despre Digi TV Cablu in luna iunie, in timpul campionatului european de fotbal, cand o cunostinta de-a mea a ridicat decodorul de la RDS. De atunci am inceput sa ma interesez si eu despre acest serviciu dar nu am gasit foarte multe infomatii pe internet , mare parte dintre acestea fiind vechi sau contradictorii. La inceputul lunii iulie m-am decis sa fac cerere pentru acest serviciu iar 2 saptamani mai tarziu am primit decodorul.

Azi, uitandu-ma pe site-ul digi tv si vazand ca este tot neactualizat, am decis sa public informatiile pe care le-am obtinut eu de la RDS si parerea mea despre acest serviciu.

Sa incepem:
1. se vede mai bine decat pe cablul analogic
2. Cartoon Network in engleza!!!
3. pentru iubitorii de filme pentru adulti, exista Private Spice non-stop Eroare ACCES_REFUZAT
4. pentru a obtine acest serviciu trebuie mergeti cu buletinul la un punct de lucru RDS si sa faceti o cerere
5. acest serviciu este oferit doar abonatilor care au abonament extra sau extra+
6. daca veti semna contractul pentru digi cablu cu abonament extra+ nu veti mai putea renunta la HBO pe durata contractului. Daca semnati cu abonament extra puteti adauga/elimina HBO de cate ori doriti….!?!?!
7. daca va vor spune ca nu au decodoare si ca va contacteaza ei, nu asteptati prea mult si sunati voi (ei nu va vor contacta)
8. decodorul are o grafica foarte urata
9. ordinea posturilor nu poate fi schimbata
10. trecerea de pe un post pe altul dureaza un pic cam mult
11. exista posturi de pe analogic care nu sunt pe digicablu (ex. tvr2)
12. decodorul este HYUNDAI HSC-1170NA
13. se ofera un singur decodor, care merge la un singur televizor
14. nu exista posturi HD (oricum decodorul nu stie HD)
15. am facut un pdf cu grila pe programe din 17 ianuarie 2009, pe care il gasiti aici
16. informatiile pe care le gasiti aici sunt valabile pentru Craiova. Nu stiu cum e in alte orase.
17. setarile folosite pentru cautare (sunt setarile implicite ale decodorului)
Frecventa pornire: [S17] 275,5 Mhz
Frecventa oprire: [22] 482,0 Mhz
Indice simbol: 6,875/6,900 MSPS
Marime QAM: 64 QAM
NIT: Da

Cam asta ar fi. Daca imi mai aduc aminte/descopar ceva, o sa actualizez postul.

Eu folosesc in continuare semnalul analogic si, doar daca m-am hotarat sa privesc o emisiune sau un film, schimb pe digi. Tinand cont ca a fost gratuit sunt multumit, insa nu as plati pentru acest serviciu. Astept transmisia HD…

Voi aveti acest serviciu? Ce parere aveti? Daca aveti intrebari, va rog lasati un comentariu.


Etichete: , , , ,

Articole asemanatoare

Comentarii

  1. Bosch SEP 3, 2008

    Multumim pentru informatii.
    Eu tocmai am cumparat un Sony 40×3500 care are si tuner digital si mpeg4. Sint curios daca se poate scoate cartela CAM din decodorul de la Digi si sa o bagi in tv si apoi sa folosesti doar televizorul, eventual sa arunci decodorul intr-un dulap. La tine cum e, ai incercat asa ceva? Mai are cineva vreo informatie ref la subiect?

    O zi placuta,
    Bosch

    Raspunde
  2. Virgil SEP 3, 2008

    Nu cred ca merge pentru ca, din cate stiu eu, cartela si decodorul sunt pereche. Adica nici cartela nu merge in alt decodor, nici decodorul cu alta cartela. Eu nu am incercat.

    Raspunde
  3. Alex SEP 20, 2008

    Nu sunt cunoscator asa ca poate intrebarea e stupida. Serviciu asta are vreo legatura cu DVB? Daca da asta inseamna ca semnalul ajunge digital la decodor?

    Mie mi-au spus cei de la rds ca decodorul transforma semnalul din analog in digital, deci ar insemna ca semnalul nu e digital pe cablu… si deci nici DVB.

    merci

    Raspunde
  4. Virgil SEP 20, 2008

    Nici eu nu stiu foarte multe dar e adevarat, decodorul transforma semnalul analogic in digital. Asa este standardul DVB-C care se foloseste pentru Digi Cablu.

    Raspunde
  5. Mircea OCT 8, 2008

    Salutare !

    Multumim pt. informatiile detaliate. De 2 saptamani am primit si eu acest decodor dar nu am reusit sa prind mai mult de 54 de canale TV si 6 posturi de radio. Scanarea automata necesita niste parametri pe care nu am stiu sa-i setez in asa fel incat sa obtin rezultate mai bune. Nu am PROTV , Acasa, etc. Site-ul celor de la RDS este extrem de simplu ca arhitectura si foarte sarac in informatii : nu au grila de programe pe fiecare tip de conexiune, nu au informatii tehnice despre cum se face scanarea posturilor de exemplu si multe alte lucruri importante. Serviciul lor de Customer Service 0314004321 iti ofera informatii sumare si nu ajuta la nimic. Ce-i drept, nu am chemat inca un tehnician de la ei sa ma ajute la fata locului. Locuiesc in Bucuresti.
    Daca ai putea sa ne spui ce setari ai folosit pt campurile :
    - Frecventa inceput / Frecventa sfarsit
    - Indice simbol
    - QAM
    - etc.
    ar fi de mare folos.

    Multumesc

    Raspunde
  6. Virgil OCT 8, 2008

    @Mircea: eu am folosit informatiile implicite pe care le-a avut decodorul. Cand ajung acasa ma uit in setari si le postez.

    Raspunde
  7. zoster OCT 21, 2008

    e f folositor post-u. multam!

    Raspunde
  8. Adi NOI 18, 2008

    @Alex & Virgil: Nu, decodorul nu transforma semnalul analogic in digital, ci fix invers, semnalul de intrare in decodor este digital, de aici si denumirea serviciului, DigiTVCablu. Diferenta majora fatza de semnalul digital furnizat de o antena satelit este symbol rate-ul, semnificativ mai mic (din motiv de latime a benzii), de aici si diferenta de calitate (inferioara celei a transmisiei prin satelit).
    Nu este nicio legatura intre Digi Cablu (sau alt serviciu similar) si DVB, care este un alt standard pentru televiziunea digitala transmisa la sol prin emitator radio (dupa cate stiu, doar in Bucuresti exista acoperire – PRO TV si TVR1, se poate receptiona cu o antena obisnuita, de camera, si cu un decodor DVB). Standardul DVB permite HD, in timp ce decodoarele de cablu nu “stiu” HD.
    Precizare: desi si eu folosesc termenul de “decodor”, tehnic vorbind corect ar fi “convertor”, fiindca asta face, converteste semnalul digital in analogic.

    Raspunde
  9. Virgil NOI 18, 2008

    Adi, eu stiu ca exista mai multe standarde DVB. PRO TV si TVR1 pot fi receptionate prin DVB-T, pe cand Digi Cablu stiam ca foloseste DVB-C.

    De ce pe decodor sau convertor scrie DVB?

    Raspunde
  10. Adi NOI 18, 2008

    Ai dreptate. Asa este, m-am documentat intre timp, Digi Cablu foloseste tot o versiune de DVB (DVB-C). Cu ocazia asta am aflat ca standardul DVB are o gramada de variante, inclusiv pentru transmisia radio catre handheld-uri (DVB-H) (nu la noi… inca).
    Revenind la Digi Cablu… Un coleg care si-a activat serviciul se plangea de calitatea nu prea buna a imaginii si de desincronizari suparatoare intre sunet si imagine. Ma intreb daca chiar se merita, in conditiile in care aproape toate canalele (in sistem analogic) pe care le receptionez au nivel de semnal intre 95-100% (afisat de TV), si se vede chiar f. bine. Dar, pana la urma, daca tot nu costa nimic in plus, de ce nu? Oricand pot scoate decodorul, daca nu imi place cum se vede.

    Raspunde
  11. Virgil NOI 18, 2008

    Eu nu prea il mai folosesc pentru ca se vede bine pe analog. Dar au fost si momente cand mergea foarte prost pe analog si mi-a prins bine decodorul. In plus, daca tot e moka, merita incercat!

    Raspunde
  12. Alex NOI 23, 2008

    Am si eu decodorul de ceva luni bune da nu am fost prea atent cand mi-l-au instalat dar am invatat sa il setez singur si am cautat programele totul e OK dar cand aleg un program din Lista de canale sa il vad in drptul lui este un dolar intrun cerc galben si in loc sa imi arate programu dupa ce dau OK imi spune ca CA_ALARMA_CARTELA_EXPIRATA asta ii fantastic , banuiesc ca nu mai trebuie sa intreb ce are dar cum e posbil din moment ce functiona la inceput ?:))

    Raspunde
  13. Virgil NOI 23, 2008

    Eu am impresia ca atunci cand nu il folosesti se desincronizeaza cartela si decodorul

    Raspunde
  14. vali NOI 27, 2008

    Singurii la care cartela se poate folosi cu decodorul tv-ului (daca are)si cu modulul CAM adecvat, sunt cei de la AKTA (partea de DVB-C). eu am un sony 40X3500 si am incercat cu decodorul propriu (care stie si MPEG 4, adica HD), dar problema este ca daca memorez programele pe cablu, cand schimb antena pentru DVB-T (pentru PROTVHD si TVRHD), se pierd programele si trebuie refacuta scanarea.

    Raspunde
  15. ovidiu DEC 11, 2008

    Am o nedumerire:
    Am cumparat un LCD philips 32PFL7403 care are DVB-T si un slot pentru modul CAM si am DigiTV…., pot de exemplu sa folosesc cardul de la DigiTV direct in LCD-ul meu si sa renunt la decodor?

    Raspunde
  16. Virgil DEC 11, 2008

    ovidiu, din cate stiu eu nu. cartela si decodorul digi sunt pereche, nu merg separat.

    Raspunde
  17. HORATIU DEC 22, 2008

    Am luat un decodor acum 2 sapatamani.Nu salveaza programele in ordinea pe care le mut. Si la voi este la fel?

    Raspunde
  18. Virgil DEC 22, 2008

    Da, asa face si la mine. Indiferent cum le aranjez, posturile revin in ordinea in care le gaseste decodorul.

    Raspunde
  19. mbrton IAN 5, 2009

    A incercat cineva sa stearga toate programele gasite pe automat si sa le programeze manual in ordinea dorita? Poate asta e singura modalitate de a le sorta…

    Raspunde
  20. Virgil IAN 5, 2009

    Uite la asta nu m-am gandit, o sa incerc. Mersi pentru idee :)

    Raspunde
  21. HORATIU IAN 6, 2009

    Am incercat eu, dar nu se poate programa manual.Tot automat paorneste.De la service au confirmat ca este problema softului folosit: nu te lasa sa programezi manual.Upgrade de soft nu stiu cand vor face.

    Raspunde
  22. Virgil IAN 6, 2009

    Pana la urma nu mi se pare mare pierdere, oricum schimbatul posturilor e destul de greoi pe digi. Eu folosesc in continuare semnalul analog pentru ma plimba pe posturi si doar cand m-am hotarat la ceva trec pe digi.

    In alta ordine de idei, stie cineva ce se mai aude de acest serviciu? In Craiova am auzit ca nu se mai dau decodoare. Asa e si in alte orase?

    Raspunde
  23. mbrton IAN 6, 2009

    in tg-mures se mai dau, dar numai daca faci upgrade la abonament

    Raspunde
  24. Virgil IAN 17, 2009

    Astazi am actualizat grila de programe.
    Singurele modificari importante ar fi ca a disparut AXN Crime si a aparut VH 1.

    Raspunde
  25. george FEB 2, 2009

    salut as vrea si eu sa stiu cum se actualizeaza software pe decodor hsc-1170na….multumesc!

    Raspunde
  26. Virgil FEB 10, 2009

    george, eu am facut update o singura data, atunci cand am luat decodorul. a trecut ceva timp de atunci, dar uite ce imi aduc aminte:
    1. am ales postul tvr1 sau hbo (nu-mi aduc aminte exact care)
    2. Menu -> Instalare -> Actualizare Software

    La final mi-a aparut un mesaj gen “Actualizare OK”. Sper ca te ajuta.

    Raspunde
  27. alex FEB 11, 2009

    Salut,

    La mine nu merge sa fac update prin metoda de mai sus. Am ales HBO, TVR1 sau antena1, intru in actualizare software si nu-mi apare niciun mesaj. Apas pe pornire si sta asa. Am digi.cablu si sunt in CTA.

    De azi vad ca pe Discovery imi zice acces refuzat, insa imi merge Private Spice. Eu nu mai inteleg. :)

    Raspunde
  28. Virgil FEB 11, 2009

    alex, o sa incerc sa mai fac un update si iti spun rezultatul. Legat de posturi, cred ca le schimba dupa cum au ei chef.

    Raspunde
  29. Virgil FEB 13, 2009

    Am incercat aseara sa fac update pe TVR1, HBO si Antena 1. De fiecare data imi aparea mesajul “Va rugam asteptati…” si nimic mai mult. L-am lasat asa vreo jumatate de ora pe TVR1 si tot nu s-a intamplat nimic…

    Raspunde
  30. alex FEB 13, 2009

    Ok, mersi! Azi l-am lasat jumatate de ora pe discovery, si si-a revenit. Ciudat, nu?

    Raspunde
  31. Virgil FEB 13, 2009

    interesant, o sa incerc si eu asta pe posturile care imi dau acces refuzat, poate isi revin :)

    Raspunde
  32. Alex FEB 16, 2009

    Lamuriti`ma si pe mine pana la urma e gratis sau trebuie sa platesti echipamentul, cel putin ei pe site zic ca trebuie sa il platesti. http://www.digitv.ro/echipamente.html

    Raspunde
  33. Virgil FEB 16, 2009

    Cand l-am luat eu, in iulie 2008, era gratuit. Daca vrei sa fii sigur, da un telefon sau mergi pana la rds. Linkul pe care l-ai dat tu se refera la televiziunea prin satelit, nu am vazut sa mentioneze ceva de digi cablu.

    Raspunde
  34. cristi FEB 17, 2009

    eu nu am inteles chestia asta: daca vine semnalul digital de la RDS, iar convertorul il face analog, cum ziceai ca treci pe analog cand nu-ti convine?! Intreb asta pentru ca vreau sa ma lamuresc si eu. Deci semnalul vine digital sau analog?! Mersi anticipat.

    Raspunde
  35. mbrton FEB 17, 2009

    Pai vine si analog pe cablu.

    Raspunde
  36. Virgil FEB 17, 2009

    Cristi, pe cablu vin 2 semnale, cel clasic pentru tv si inca unul care este folosit de decodor.
    Eu am pus un splitter cu 2 iesiri pe cablul tv: una intra in tv si una in decodor, iar decodorul il leg la tv pe SCART. Ca sa comut intre semnalul clasic si cel din decodor, schimb intre tv si AV.
    Sper ca m-am exprimat corect :)

    Raspunde
    • cristi FEB 18, 2009

      aha, acuma pricep, mersi mult. In cazul asta incepe sa-mi convina si mie. Ar fi fost mishto o mica poza cu decodorul ala, sa vedem ce tip de mufe are, etc. Oricum, mersi, e clar acuma.

      Raspunde
  37. alex FEB 17, 2009

    E corect, asa am facut si eu. :)

    Raspunde
  38. mbrton FEB 18, 2009

    Nu cred ca mai e nevoie de splitter. Decodorul are si iesire TV, pentru trecerea semnalului analogic de la intrarea in decodor spre intrarea de antena a tv-ului. Eu asa am conectat si merge bine. Iti trebuie doar un cablu scurt cu mufe tv tata/mama.
    In plus, un splitter s-ar putea sa-ti scada din semnalul analogic, mai ales daca stai la un capat de linie. Atenuarea unui splitter poate fi chiar si 7 dB.

    Raspunde
  39. Virgil FEB 18, 2009

    @mbrton: asa am conectat si eu la inceput, dar se vedea mai prost pe analog. Am pus un splitter si e mai bine.

    Raspunde
  40. alex MAR 30, 2009

    Salutare
    sunt putin nelamurit.Am decodor digi,o plasma panasonic pv80 iar diferenta de calitate nu este foarte mare. De fapt cum poate scoate decodorul calitate digitala pe cablurile date in pachet?? Are ceva firma din romania vreun proiect HD pe viitor??? Vestul deja ii satul de canale HD…..

    Raspunde
  41. Virgil MAR 30, 2009

    @alex: si eu astept un proiect HD dar deocamdata nu am auzit nimic. pana atunci, ma multumesc cu filmele HD de pe calculator :)

    Raspunde
  42. sulfy SEP 25, 2009

    si pana la urma ce setari de inceput trebuie sa faci QAM , frecvanta ?

    Raspunde
  43. Virgil SEP 25, 2009

    @sulfy: Vezi punctul 17 din lista. Alea sunt setarile implicite si eu pe alea le-am folosit.

    Raspunde
  44. HORATIU OCT 3, 2009

    Baieti am gasit filonul de aur.
    La noi in Cluj nu subtitra HBO de vreo 3 zile.Orice am incercat nu mergea.Dupa ce i-am terminat pe cei de la firma cu intrebarile,un tip(de treaba) de la service mi-a spus cum se face upgrade-ul de sof (pe care incerc sa-l fac de un an).Se pune pe (de ex.)HBO si se apasa simultan butoanele ce incadreaza “CHANEL” pt. cca 5 secunde.Asteptati in jur de 15 min pana la actualizarea soft.
    AVERTIZARE: cu softul nou nu i-mi mai apar informatii despre programe.In rest e OK.

    Raspunde
  45. MB OCT 4, 2009

    Pai care-i atunci avantajul softului nou? De ex. se pot acum sorta programele?

    Raspunde
  46. adrian OCT 4, 2009

    sall cine o mai intalnit codul de avarie 3333?? ce draq o fi avand reciverul(Hsc 1170na)??ms

    Raspunde
  47. Virgil OCT 23, 2009

    Update la soft nu am facut inca, dar am resetat decodorul asta seara si acum am HBO, HBO Comedy si Cinemax :w00t:

    @adrian: Imi pare rau dar nu am intalnit codul asta de avarie.

    Raspunde
  48. mihaica OCT 27, 2009

    salut,
    adrian , mesajul 3333 de pe display-ul decodorului inseamna ca trebuie sa te duci cu aparatul in cel mai apropiat punct de service digi tv pentru a fi inlocuit.
    este o eroare de incarcare a software-ului. presupun ca a inceput sa se blocheze periodic sau sa nu mai raspunda la comenzi.
    in ceea ce priveste disparitia EPG-ului am vesti bune: se pare ca in curand va fi reintrodusa aceasta functie si vom sti ce emisiune sau film urmarim.

    Raspunde
  49. Adi DEC 14, 2009

    Salut!

    O chestie interesanta: mi-am achizitionat sambata un LCD cu tuner DVB-C integrat, si am avut placuta surpriza sa prind toate cele 69 de canale ale pachetului digital (inclusiv HBO si HBO Comedy), necriptate, fara sa am nevoie de masinaria lor infernala. O fi ceva temporar (doar in decembrie), sau au renuntat definitiv la criptare? Locuiesc in Rm. Valcea, deci tot “pacostea” de RDS&RCS e cable provider (fara ghilimele la pacoste, totusi)…

    Raspunde
    • Virgil DEC 14, 2009

      Faptul ca poti vedea posturile fara echipamentul de la RDS este intradevar o veste buna!
      Si in Craiova se prind acum HBO, HBO Comedy si Cinemax necriptate, sper sa tina cat mai mult. In plus, pana acum o saptamana a fost si Digi Sport HD in grila de programe dar nu am putut sa il vad datorita decodorului care nu stie MPEG4.

      Raspunde
      • Adi DEC 14, 2009

        Bad news… Chiar acum ma informeaza un coleg ca doar in decembrie emit pachetul digital necriptat. Ca orice minune, nu are cum sa dureze. Si, cum decodoarele lor sunt f. greu de gasit (cel putin in Valcea)… Eu tot caut de vreo 7-8 luni. Poate in luna a 9-a sa se intample ceva… ;)

        Raspunde
  50. Tman DEC 14, 2009

    Adi, ce marca / model e LCD-ul tau cu DVB-C ? Eu tot caut dar tot ce e pe piata e cu DVB-T , nu DVB-C :angry:
    Mersi,
    T

    Raspunde
    • Virgil DEC 14, 2009

      Tman, si eu as vrea sa iau un LCD la inceputul anului viitor. In momentul de fata mi-a atras atentia un LG 32LH5000 care are DVB-C si, mai important, are intrare USB si poate reda fisiere MKV 1080p.

      Daca pana la anul nu apare ceva mai bun la acelasi pret, LG-ul asta e prima optiune.

      Raspunde
    • Adi DEC 15, 2009

      Samsung 32B651. Are tuner DVB-C/T, plus port USB de pe care se pot reda fisiere audio-video, inclusiv MKV.

      Raspunde
    • Adi DEC 15, 2009

      P.S.: DVB-C-ul nu te ajuta prea mult, e util doar daca cable provider-ul decide sa isi transmita programele digitale necriptate (ceea ce se intampla acum la RDS (cel putin in Valcea), dar doar in luna decembrie, promotional). In rest, ai nevoie de receptorul digi de la ei, cu cartela cu tot…

      Raspunde
  51. Tman DEC 16, 2009

    Deci Samsung nu are slot pt. cartela? Sau are … dar nu merge cu RDS?

    Raspunde
    • Adi DEC 16, 2009

      Are slot, dar cartela merge doar impreuna cu decodorul lor.

      Raspunde
  52. Mihai FEB 25, 2010

    Mai sunt decriptate programele digitale pe RDS?
    Eu sunt din Buc, pe RDS, si cu un 42lh5000, fara decodor de la ei – nu reusesc sa gasesc decat programele analogice. Ce as putea face?

    Raspunde
    • Adi FEB 26, 2010

      Da, surprinzator, dar inca sunt necriptate (in Rm. Valcea). Inclusiv cele cateva HD (TVR HD, Digi Sport HD, Eurosport HD). Nu ma pricep la LG-uri, dar am auzit ca la instalarea programelor din pachetul digital e importanta tara “de domiciliu” pe care o selectezi (mi se pare ca trebuie sa alegi Finlanda sau Suedia, dar nu garantez), altfel nu se activeaza tuner-ul digital incorporat (DVB-C).

      Raspunde
    • Virgil MAR 1, 2010

      Eu folosesc decodorul de la ei pentru ca televizorul meu nu are tuner DVB-C dar stiu de la prieteni ca posturile sunt transmise in digital necriptate (in Craiova). Incearca varianta lui @Adi cu schimbarea locatiei.

      Raspunde
    • Milu MAR 9, 2010

      La mine merge TV-ul LG seria LH5000 cu setarile descrise aici. Nu mai merg in HD decat 2 programe, eurosport hd a fost scos.

      Raspunde
  53. David APR 20, 2010

    Esti sigur, Virgil, ca ordinea canalelor nu poate fi schimbata pe decodorul ala Hiundai? Am tot din acela, dar pot sa le schimb ordinea, insa nu pot SALVA noua ordine… Ma exaspereaza, mai ales ca am sunat la ei si impreuna cu o tinerica de pe-acolo am refacut tot ce spune in cartea tehnica (Prin telefon) si nu a mers (nu s-a salvat). Tinerica n-a stiut sa zica altceva decat sa ma duc la unul din punctele comerciale (eu sunt din CLuj) sa-mi dea alt manual de utilizare, desi i-am spus ca am doua decodoare identice care au manuale identice si desi avea si ea acelasi manual in fata. Daca aveti alt tip de decodoare nu acceptati sa va dea porcaria asta de hiundai, e si urat intr-adevar si mare, si trebuie sa va luati voi cablu scart (cu RCA la mine merge mizerabil).

    Raspunde
    • Virgil APR 20, 2010

      Ai dreptate, ordinea posturilor poate fi schimbata dar la oprirea si repornirea decodorului se revine la ordinea initiala. Pentru mine, asta inseamna ca nu merge :)

      Raspunde
  54. Alex APR 20, 2010

    Salutare,pe cand HD la rds???? Ei ca nu se poate,sa aiba UPC HD si rds sa nu miste nimic !!!

    Raspunde
  55. Traian MAI 31, 2010

    Au anuntat in sfarsit ca pana incepe CM Africa de Sus, vor intruduce un pachet de HD.
    Eu, daca nu aveam intrnet bun de la ei, treceam de mult la Dolce !

    Raspunde
  56. Traian MAI 31, 2010

    Rectific: Africa de SUD !

    Raspunde
  57. mihaela SEP 13, 2010

    de ce nu imi merge aparatul digi tv ( pentru ca apare 4 lini verzi orizontale si un punct rosu sus ca si cand ar fi fost stins dar partea proasta e ca cum sa-l pornesc pentru ca nu merge. )multumesc

    Raspunde
  58. doris NOI 6, 2010

    In Craiova sunt criptate posturile hbo,hbo com ,digi film cu toate ca pe tv cu decodor de la ei le vad pe lcd care are decodor incorporat nu le pot vedea sunt codate .in schimb merg toate posturile Hd.

    Raspunde
  59. DERESU DANIEL MAR 22, 2011

    va rog frumos sa-mi bagati si mie gsp tv si digi sport tv si digi sport plus pe cablu pe televizor sa vad si eu liga 1.str.aleea virgil carianopol nr13.bloc c3.sc3.etaj3.ap17 caracal toate programele le bagati

    Raspunde
    • Adi MAR 22, 2011

      Unde ziceai ca stai? In Caracal? Mda, evident… :) ) Gata, ti le-am bagat tie, da’ vezi ca sunt luate de la vecinu’ de la ap. 16, du-te sa ii dai o bere si abonamentul anticipat pe 7 luni jumate.

      Raspunde

Trackbacks

  1. Digi TV HD de la RDS | La Virgil .ro

Adauga un comentariu

Nume (obligatoriu)

E-mail (obligatoriu, nu va fi publicat)

Website (optional)