Photowalk.ro reprezinta un loc de intalnire pentru fotografii amatori din Romania, indiferent de aparatul foto folosit sau de cunostintele pe care le au in domeniu. Pe site gasiti informatii utile pentru iubitorii de fotografie, tutoriale, un forum si fotografii foarte frumoase de la sedintele de photowalking. Merita sa aruncati o privire!

A.Faith are un proiect pentru imbunatatirea traficului din Craiova, iar acum aduna informatii. Daca aveti ceva de spus despre acest subiect, vreti sa ii oferiti sfaturi sau sugestii, o puteti face comentand la acest articol sau trimitandu-i un mail (datele de contact le gasiti aici). Pietoni, soferi, exprimati-va!

Promovam.net este un proiect ce are ca scop promovarea articolelor de calitate de pe blogurile din Romania, indiferent de notorietatea acestora. Selectarea articolelor este subiectiva, fiind realizata de 5 persoane care vor explora blogosfera romaneasca in cautare de articole ce merita promovate. Eu le urez succes!

Tags:

Un comentariu la “Proiecte”

  1. mersi de promovare. sa speram ca o sa iasa bine :)
    A.Faith a scris ultima oara: Traficul in Craiova - spread the word

Lasa un comentariu

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>