Un eveniment in care imaginatia depaseste orice asteptari va ajunge, pe 5 decembrie, si la Craiova. “Noaptea Devoratorilor de Publicitate” se va opri la Cinematograful Patria, incepand cu ora 22.00.

De cand a fost organizat prima oara in Craiova, tot incerc sa ajung si de fiecare data apare cate ceva care ma impiedica. La fel se va intampla si anul asta cand, cel mai probabil, nu voi fi in oras in perioada aceea. Damn….

Site oficial: ndpcraiova.ro.

[Via]

Tags: , , ,

4 Comentarii la “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”

  1. las’ ca ma duc eu :D cel putin asa cred. oricum, vestea buna e ca s-ar putea sa se organizeze de doua ori la Craiova. de aici.

    A.Faith a scris ultima oara: Traficul in Craiova - spread the word

  2. pe 12 noiembrie ar merge :). sper sa se confirme

  3. Nu, Noaptea Devoratorilor de Publicitate nu va avea loc de doua ori in Craiova! Eroarea s-a produs datorita faptului ca initial se stabilise data de 21 noiembrie.
    Cert este ca pe 5 decembrie vom avea parte de o noapte plina de reclame bune si multe-multe surprize.
    In noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colt al lumii provin.

    Va asteptam pe toti la Cinema Patria, incepand cu orele 22.00 pana spre dimineata!!!

  4. Alina, multumesc pentru lamuriri. Din pacate, pentru mine este o veste proasta…

Lasa un comentariu

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>