Primul sex-shop pe care l-am vazut a fost acum cativa ani de zile in Craiova, in centru, pe o straduta laturalnica (langa “Estetic” pentru cunoscatori). Am trecut de multe ori pe langa el, uitandu-ma la geamurile alea negre si sperand sa prind usa deschisa ca sa vad cum e inauntru. Pana la urma mi-am facut curaj intr-o zi si am intrat.

Rezultatul? Dezamagitor… Magazinul era organizat sub forma unui butic iar produsele se aflau in spatele vanzatorului, pe raft. Daca vroiai sa vezi ceva, trebuia sa ii ceri vanzatorului sa iti arate. Din acest motiv am iesit destul de repede, dar mi-am satisfacut curiozitatea. Oricum magazinul ala nu cred ca a avut prea mare succes, cred ca nici nu mai exista acum.

La Paris, este cu totul alta poveste. Ai un bulevard plin de sex-shopuri pe ambele parti, cinematografe erotice, un muzeu si chiar supermarketuri erotice. Yap, supermarketuri. Bineinteles ca nu am rezistat tentatiei si am intrat intr-unul. Primul lucru care m-a socat a fost marimea. Era organizat pe 2 etaje, fiecare etaj avand 30-40 de metri patrati. Pe langa produse, exista si un mic cinematograf unde se puteau viziona filme erotice (contra-cost evident). Peste tot pe pereti erau poze erotice, semi-intuneric, si structura clasica de supermarket. Puteai sa te uiti la ce voiai, fara sa te deranjeze nimeni. Si aveai la ce sa te uiti! Am gasit acolo toate obiectele posibile care ar putea provoca placere/durere, si trebuie sa recunosc ca unele dintre ele habar nu aveam cum s-ar putea folosi :)


Acum va intreb pe voi. Ati intrat/intra intr-un sex-shop?

Sex Shop Paris Sex Shop Paris Sex Shop Paris

Tags: , , ,

6 Comentarii la “In Sex-shop. Da sau Nu?”

  1. Pana acum nu am apucat, dar de ce nu?

    alleks a scris ultima oara: Caut apartament

  2. am intrat in alt oras, insa am plecat la fel de dezamagit cum ai plecat si tu. sa mai spun si cum eram priviti (eram cu prietena) de restul, inclusiv de vanzatoare?

    A.Faith a scris ultima oara: Traficul in Craiova - spread the word

  3. Am intrat in doua: primul acum vreo 10 ani in Brasov, era identic cu cel descris de tine, iar al doilea in Sibiu, acum vreo 4 ani, era putin diferit, in sensul ca marfa era expusa pe pereti ca la o expozitie si te puteai plimba printre exponate, le puteai examina in voie, insa era tot o camaruta mica si vanzatoarea era cu ochii pe tine tot timpul!

    Sorin a scris ultima oara: Despre camataria moderna

  4. nu am intrat pana acum, nici nu stiu daca as face-o, nu este ceva absolut necesar, dar nici rusinos.

    eQuilibru a scris ultima oara: Sicriu, soacra, sadism

  5. Necesar nu este, eu am intrat doar din curiozitate. Nici rusinos nu este, dar romanii sunt mai conservatori. Foarte putini dintre cei care au intrat ar recunoaste…

  6. conservatori? n-as zice. nu e vorba ca vor sa pastreze vechile concepte, ci mai degraba ca se feresc sa le arate pe cele noi, iar cei care sunt altfel se tem sa fie observata latura lor “altfel”.

    Stiu magazinul de care zici, trec des pe langa el, insa n-am intrat. L-am vazut de multe ori si cu usa deschisa, si nu pot sa zic ca m-a atras sa intru. Genul asta de butic, mi se pare ca n-are nimic a face cu un sex-shop. Ce vreau sa zic e ca, mi se pare ca e o diferenta ca intre “real” si magazinasul din colt. Dar chiar o sa ma duc sa vad mai de aproape, macar sa nu zic ca n-am intrat. Poate imi si fac vreun cadou de craciun :D

Lasa un comentariu

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>