Miercuri, 17 Iunie 2009

real era la un moment dat hypermarketul cu cele mai mari vanzari din Craiova si al doilea pe tara, dupa cel din Timisoara. Nu stiu care mai e situatia acum dar faptul ca au inceput sa renunte la servicii, ma face sa cred ca lucrurile nu mai stau asa bine.

Criza la real

Tags: ,

6 Comentarii » la articolul “Criza ajunge si la real

 1. A.Faith says:

  deci RATu’ si-a revizuit traseele si-acu’ trece si pe la Real?

 2. Virgil says:

  @A.Faith: Asa se pare. 1R oricum avea statie aproape de real, la CT, deci nu ar fi un ocol prea mare.

 3. serena says:

  Doar pentru ca statia se numeste “Statia real” nu inseamna ca este in curtea hypermarketului. Deci nu cred ca RAT-ul a schimbat statiile pentru Real…

 4. Dan says:

  Eu am inteles ca RAT-ul si-a bagat coada, dupa ce au scapat de Bacriz au vrut sa scape si de astea.

 5. Virgil says:

  @Dan: Pai au scapat de Bacriz? Eu auzisem ca s-a anulat hotararea aia si, in plus, vad in fiecare zi Bacrizuri prin oras.

 6. claus says:

  Si in Bucuresti se desfiinteaza. Renunta la curse (deci la niste cheltuieli) la nivelul intregii companii, deci nu cred ca si-a bagat coada cineva din Craiova :-)

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: