Vineri, 3 Iulie 2009

Sensul giratoriu de la la intersectia strazilor Henri Coanda, Caracal si Potelu, din cartierul Valea Rosie, a fost finalizat. Este al doilea sens giratoriu din acest cartier, dupa cel aflat la intersectia strazilor Imparatul Traian si Henri Coada.

La prima vedere, sensul pare realizat la dimensiunea potrivita si va ajuta cu siguranta la fluidizarea traficului din aceasta intersectie. Urmeaza al treilea, la piata din Valea Rosie.

Sens giratoriu Valea Rosie - CraiovaSens giratoriu Valea Rosie - Craiova

Tags: ,

3 Comentarii » la articolul “Al doilea giratoriu din Valea Rosie”

  1. A.Faith says:

    mi-au ghicit gandurile :D

    ultima oara and am trecut eu pe-acolo era totul vraiste si se intra in sensul ala giratoriu ca dracu’. adica 3/4 din drum era ocupat de muncitori care faceau slalom printre masini si topaiau de dupa tiruri intr-un mod foarte original… ziceai ca au intalnire cu sf. petru.

    anyway, ma bucur ca au rezolvat problema aia :D

  2. done8989 says:

    sensu ala rezolva o mare problema. cu siguranta e mai folositor ca altele

  3. Virgil says:

    @A.Faith: E o meserie periculoasa. Din cauza asta muncitorii trebuie sa faca pauze dese de bere :)

    @done8989: Eu decat sa fi intrat in intersectia asta pe drum fara prioritate, mai bine ocoleam un kilometru. Din fericire, nu mai e cazul.

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>