Luni, 22 Decembrie 2008

Asa mi s-a parut traficul din Craiova azi. Am colidat (ca tot e sezonul :) ) orasul timp de aproximativ 8 ore, din care aproape 3 le-am petrecut in masina. Noroc ca s-a mai ieftinit benzina! Ca dovada, priviti ce arata computerul de bord cand am ajuns acasa:

Durata / Distanta / Viteza medie / Consum
Trafic Craiova

Spre deosebire de septembrie, cand am reusit sa fac 5 km in 30 de minute, azi am mers destul de putin prin centru si din cauza asta viteza medie a iesit ceva mai mare. Per ansamblu insa, a fost mult mai rau. Nu cred ca am mai vazut in Craiova atat multe masini cu numere de Olt, Mehedinti si Italia, iar strazile au ramas cam aceleasi.

Cum e destul de dificil sa apara strazi noi, nu ne ramane decat sa ne inarmam cu rabdare, muzica buna si sa ne obisnuim cu noile conditii de trafic. Din fericire, distantele sunt scurte in Craiova :)

PS: Mai are rost sa spun ca, pe seara, era imposibil sa intri la real?

Tags: ,

9 Comentarii » la articolul “Infernal”

 1. hahahaha says:

  nici eu nu am reusit la real :))) m-am dus in pic

 2. Virgil says:

  Am mers si eu spre Pic, dar era coada pe la Praktiker, asa ca am renuntat. Ma duc maine dimineata :)

 3. bubu says:

  te rog spune-mi si mie daca a nins ieri in craiova!ms mult!

 4. Virgil says:

  bubu, nu a nins in craiova. e soare :)

 5. A.Faith says:

  pfiuf :D ma bucur sa vad ca nu sunt singurul nebun care crede ca traficul in Craiova e naspa!

  putin offtopic: de cand au inchis centrul masinilor, nu ratez nicio ocazie de a merge exact pe-acolo pe unde nu am voie!

  A.Faith a scris ultima oara: Azi

 6. Virgil says:

  dupa cum ziceam la un moment dat, e naspa in anumite momente ale zilei si in anumite locuri, iar sarbatorile de iarna reprezinta varful de trafic in Craiova

 7. A.Faith says:

  iti dai seama daca toti ar crede in reclame si si-ar cheltui ultimii bani pe masini & benzina?

  stii ce-mi place la Craiova? ca sunt taxi-urile ieftine si ca te poti plimba mai bine cu taxi-ul atunci cand trebuie sa te duci undeva repede, decat sa ai propria masina.

  oricum, acum fac referire doar la mediul urban :)

 8. Virgil says:

  eu nu merg foarte des cu taxi, dar si cand merg…am noroc numai de soferi idioti si masini care zici ca te lasa in drum!

 9. A.Faith says:

  eu sunt client fidel la taxi Favorit si indiferent de ora, la adresa mea trimit masini. mai nasol a fost cand s-au batut indienii de pe strada si vreo luna de zile a misunat politia pe-aici de ziceai ca-i Fasia Gaza :D

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>