Vineri, 13 Februarie 2009

Am decis ca a venit vremea schimbarii pentru batranul meu K750i si ar fi cazul sa-mi iau un telefon nou. Dupa ce am citit o multime de review-uri si forumuri de specialitate, am ramas cu doua variante:

Sony Ericsson Xperia X1 si HTC Touch HD
Sony Ericsson Xperia X1 si HTC Touch HD

Vreau sa profit de existenta acestui blog si va cer ajutorul. Exista printre voi cineva care are vreunul din aceste telefoane? Ati avut ocazia sa le butonati prin magazine sau la vreun prieten?

Daca da, v-as ruga sa-mi spuneti si mie daca sunteti multumiti, cu ce impresie ati ramas, daca merita sau nu etc. Daca nu, poate aveti totusi o parere despre ele, iar orice sfat e binevenit.

Multam!

LE: Am adaugat si un sondaj.

Care e mai bun?

Loading ... Loading ...

Sursa poza: phonereport.info

Tags: ,

4 Comentarii » la articolul “Xperia sau Touch HD?”

  1. krossfire says:

    De butonat le-am butonat pe ambele si le-am si vazut la niste amici. Chestia e ca nu e o comparatie chiar buna. Comparatia ar fi Sony Xperia vs. Touch Pro (care va fi actualizat in 2009, by the way). Xperia are o tastatura destul de nasoala si e facut tot de HTC. In cazul Xperia, HTC nu s-au zgarcit la materiale, finisajul din aluminiu si LCD-ul compensand. Touch Pro are probleme cu bateria iar Touch HD este regele multimedia (de-aia zic ca nu e pe aceeasi felie cu Xperia) insa se cam cojeste pe la butoane.

  2. Virgil says:

    krossfire, multumesc pentru info. faptul ca unul are tastatura si celalalt nu, nu este foarte important pentru mine. eu sunt cam hotarat pe Touch HD iar ceea ce spui tu imi confirma ca e o alegere buna.
    banuiesc ca faza cu cojitul depinde si de modul cum il pastrezi si cat de mult il folosesti.

    de curiozitate, ce probleme are Touch Pro cu bateria?

  3. Virgil says:

    multumesc, dar eu deja am citit tot ce s-a scris pe GSMArena despre Touch HD :)

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>