Windows Mobile: De unde se pot descarca aplicatii

Windows MobileAceasta este una din primele intrebari pe care si le pune o persoana care a cumparat un telefon Windows Mobile. Pentru a veni in ajutorul acestora, am facut o lista cu site-urile cele mai renumite in domeniu. Ordinea in care sunt prezentate este si ordinea in care va recomand sa le vizitati.

1. xda-developers
Este cea mai mare comunitate de dezvoltatori si utilizatori Windows Mobile. Gasiti aici aplicatii, skin-uri, ROM-uri si informatii pentru aproape toate (poate chiar toate) terminalele Windows Mobile. Toate aplicatiile disponibile sunt gratuite (puteti face o donatie daca doriti si apreciati o anumita aplicatie).

2. Freeware Pocket PC
Colectie de aplicatii gratuite pentru Windows Mobile, organizata in categorii si foarte usor de folosit. Am mai scris despre ei cand au lansat aplicatia oficiala care permite rasfoirea si instalarea aplicatiilor direct de pe telefon.

3. Marketplace for Mobile
Marketplace-ul oficial Microsoft. A fost lansat mult mai tarziu decat era cazul iar numarul aplicatiilor este destul de mic. Faptul ca traim in Romania aduce un alt dezavantaj, neavand posibilitatea de a cumpara aplicatii. Merita aruncata o privire si pe aplicatiile gratuite de aici, chiar daca xda si Freeware PPC stau mult mai bine la acest capitol.

4. HTC Club
Daca preferati o comunitate romaneasca, puteti incerca HTC Club. Numarul de membri este destul de mic, dar exista ceva aplicatii si cu siguranta se va gasi cineva care sa va raspunda la nelamuriri.

Cam astea ar fi locatiile pentru aplicatiile gratuite. Daca veti cauta pe net o sa gasiti o multime de site-uri cu aplicatii, majoritatea clone ale celor de mai sus.

In ceea ce priveste aplicatiile pe bani, situatia este putin mai complicata si aveti doua variante: fie le cumparati direct de pe site-urile producatorilor, fie incercati sa le obtineti fara bani pe cai “neoficiale”. Ca dezvolator, va recomad prima varianta :)

Spor!

If you enjoyed this post, please consider to leave a comment or subscribe to the feed and get future articles delivered to your feed reader.


1 comentariu la articolul » “Windows Mobile: De unde se pot descarca aplicatii”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionut Puiu, Florin Petcu. Florin Petcu said: De unde poti descarca aplicatii pentru Windows Mobile http://tinyurl.com/28hpqhl [...]

Adauga un comentariu


XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:) :)) :D :p :w00t: :( :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :happy: :beer: :coffee: :ninja: :pinch: :pouty: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :unsure: :alien: :angel: :wassat: :whistle: :wink: :heart: :kissing: :wub: :ban: :stupid: