Vineri, 9 Ianuarie 2009

Datorita afluxului mare de turisti din Craiova in aceasta perioada si al numarului impresionant de locuri de parcare din centru, strada A.I. Cuza (intre Universitate si Prefectura) va fi inchisa in weekend traficului rutier. Astfel, pietonii se pot plimba in voie atat pe trotuare, cat si pe strada cu 3 benzi, asfaltata si largita anul trecut tocmai pentru acest eveniment.

Ca orice om politic ferm in deciziile sale, primarul nu e sigur daca va inchide sau nu circulatia. Cel putin asta inteleg din declaratia (facuta joi):

Poate ca vom incepe chiar de vinerea asta, nu stiu

Eu i-as propune sa transforme in zone pietonale si alte strazi care au mai fost largite sau pe care s-au facut locuri de parcare, iar trotuarele au ramas late cat pentru o persoana.

Gata, ne vedem in weekend la plimbare pe A.I. Cuza. Sau nu…

Stirea o gasiti in Gazeta de Sud

LE: E oficial, informatia a aparut si pe site-ul Primariei din Craiova. Pe langa tronsonul dintre Universitate si Prefectura, va fi inchisa si strada Popa-Sapca (Prefectura - Carol I).

Tags: ,

5 Comentarii » la articolul “A.I. Cuza, zona pietonala”

  1. A.Faith says:

    aflux mare de turisti? you’re kidding, right? si pe ce se bazeaza dom’ primar cand spune asta?

    A.Faith a scris ultima oara: Imi creste inima

  2. Virgil says:

    da, aia cu afluxul de turisti era la misto, ca si afirmatia legata de locurile de parcare :)

  3. nemo says:

    de cand s-a pus in practica povestea asta, am fost ei eu in we pe centru. cat am dat ture ca sa parchez masina, ca na, sunt strazi inchise si trebuie sa ocolesti destul, m-a enervat ideea.
    ca pieton apoi, m-am uitat daca chiar se justifica, si .. cred ca una doua persoane le-am vazut circuland pe strada, in rest, toti pe trotuare :) Poate spre seara sa fie o idee buna, mai mare aflux de pietoni, dar nici asa nu cred ca se justifica

  4. Virgil says:

    Cred ca cel mai mult se bucura cei care locuiesc in zona aia, pentru ca nu mai aud zgomot de masini

  5. nemo says:

    Asta ma gandeam si eu. Ca cine stie ce mare mahar al Craiovei, care locuieste in zona, s-a trezit el intr-o dimineata de weekend ca nu putea dormi de zgomotul de masini, si ce s-a gandit: ia sa vedem cati bani trebuie sa dau ca sa conving pe nea primaru’ ca trebuie sa faca zona pietonala pe aici in weekenduri. Nu m-ar mira deloc…

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>