Joi, 29 Ianuarie 2009

Se pare ca Primaria lucreaza la un proiect prin care s-ar reintroduce plata pe ora pentru parcarile din centru. Astfel ar disparea din parcari masinile care nu sunt miscate zile intregi si cele care sunt de vanzare. Chiar daca tot nu va fi usor de gasit un loc de parcare in centru, pentru ca numarul de masini a crescut foarte mult in Craiova, macar ne vor creste sansele.

Sa va dau un exemplu practic. Singura parcare cu plata pe care o stiu in Craiova este la Piata Mare. Aproape de fiecare data cand merg acolo la cumparaturi, gasesc loc liber. 1 leu pe ora si am scapat de-o grija! In schimb, toate locurile de parcare gratuite si strazile din jurul pietei sunt pline de masini.

Ramane de vazut insa cand va fi finalizat acest proiect. Primaria mai promisese ca pana la sfarsitul anului trecut va finaliza proiectul pentru inchirierea locurilor de parcare rezidentiale, dar inca se mai lucreaza la el.

[sursa]

Tags: ,

9 Comentarii » la articolul “O idee buna”

 1. Dan says:

  De acord 100% ca este o idee buna.

 2. nemo says:

  nu sunt de acord deloc. gandeste-te la persoanele ca mine care lucreaza in centru. crezi ca-mi convine sa platesc zilnic vreo 10 lei pe parcare? adica vreo 200 pe luna? sau stai ca uitasem unde lucrez… vreo 250 -300 pe luna?

 3. A.Faith says:

  Nemo, pentru voi cred ca o sa intre taxa asta in impozitul anual platit de firma. Asa se lauda la conferinta din Rovine, ca din vara fiecare o sa aiba locul lui de parcare, platit sau licitat.

 4. Virgil says:

  Nemo, la cat stai tu la serviciu, iti vor da un loc de parcare rezidential :D

 5. nemo says:

  Tocmai faceam presupuneri cu colegii, ca daca s-ar introduce un abonament pentru parcare, si sa coste in jur de 15 lei pe zi, e mai ieftin sa folosim taxi :D

 6. alleks says:

  o idee buna, intr-adevar.
  nemo, tu poti apela la tramvai. :D

 7. nemo says:

  :D “din pacate” tramvaiul circula perpendicular pe traseul meu. Si spun din pacate, ca tare mi-era dor sa mai circul vara impreuna cu alti concetateni, si sa inspir acele mirosuri imbatatoare (imbatatoare de-a dreptul, ca la ce rau ti se face, poti sa juri ca ai baut toata noaptea)

 8. Virgil says:

  Lasa nemo, ca baga primaria troleu fix pe traseul tau :)

 9. nemo says:

  :D fix, la fel de fix ca tramaviul ala de la McDonald’s?

Adauga un comentariu

Poti folosi urmatoarele tag-uri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>